Szinetár Dóra csodálatosan szép sorokkal köszöntötte fel születésnapján 7 éves kisfiát

2024. szeptember 19.
Szinetár Dóra fia, Benjamin 7 évvel ezelőtt született. A különleges alkalomból összegyűlt a család, a színésznő pedig olyan szívből jövő, megható üzenetet írt kisfiának, Benjaminnak születésnapi köszöntőként, hogy szem nem marad szárazon.
Szinetár Dóra kisfia születésnap

A színésznő egy Instagram-posztban tett közzé néhány fotót Makranczi Zalánnal közös kisfiáról, amelyeken a születésnapi tortáját és az ajándékait szemléli. Benjamin arcát – ahogyan más Instagram-posztokban sem – azonban egyik képen sem látjuk, amit a bejegyzés végén Dóra meg is magyarázott.

„Ez egy nyilvános közösségi oldal, és maximum ennyit szeretnénk belőle (…) megmutatni a nagy nyilvánosságnak. Aki kíváncsi rá, drukkoljon, hogy majd egyszer találkozhasson vele az életben, és ismerhesse igazából. Addig pedig képzeljen el egy kedves, vicces, okos, értelmes, gyönyörű kicsi fiút, akire nagyon büszke, és akit imád a családja, és aki mindenkit levesz a lábáról, aki találkozik vele.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés

 

Már pusztán ebből érződik a színésznő végtelen szeretete, csodálata és óvása a fia felé, és nem marad kétség, hogy egy igazán különleges kisfiúról van szó, hatalmas egyéniséggel. Erről árulkodik az is, ahogyan édesanyja leírása és a képek tanúsága alapján Benjamin teljes beleéléssel tanulmányozta az ajándékait, amelyek között több könyv és a nővérétől kapott rajz is szerepelt, majd az ajándékozás után azt mondta: „micsoda csodás szülinapom van”!

Szinetár Dóra ritkán oszt meg a nyilvánosság előtt képeket a magánéletéről, ám amikor mégis megteszi, azok igazán egyedi és emlékezetes bejegyzések. Így volt ez például idén március 21-én is, mikor a Down-szindróma világnapján tett közzé egy spontán posztot a kisfiáról a színésznő, amint mosogat, és egy olyan szöveggel, amit jó érzés még csak olvasni is.

„Elfelejtettünk azzal foglalkozni, hogy ő elvileg »más«, mint a többi gyerek, hogy amúgy ő elvileg Down-szindrómás…
Nem szokott erre idő maradni. Meg igény se igazán van rá. Inkább csak úgy élünk… boldogan…”

fotó: Central Archív