Aura, felhő, pillangószárny: 11 angyali körömminta a Mérleg szezonra

2024. szeptember 26.
Halvány rózsaszín és pasztell felhők között lebegő körömminták erősíthetik a Mérleg energiákat az asztrológiai szezonban. Melyik a kedvencünk a Mérleg manikűrök közül?
Mérleg csillagjegy körömminta
  • A Mérleg szezon szeptember 23-tól október 22-ig tart az asztrológiában.
  • Az állatövi jegy harmóniára törekvő, romantikus energiáit emelhetjük ki a Mérleg körömmintákban.
  • Melyik a kedvenc Mérleg manikűrünk?

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) a zodiákus legromantikusabb csillagjegye, ami nem meglepő, ha tudjuk, hogy az állatövi jegy uralkodó bolygója a Vénusz. A jegy belső szépségét és harmóniára való törekvését kiemelhetjük az asztrológiai szezon manikűrjeiben is. 

Milyen a Mérleg csillagjegy látványvilága?

A Mérlegek imádják a kifinomult, lágy, nőies látványvilágot nem csak az öltözködésben, de manikűrben is. A csillagjegyhez leginkább a halvány rózsaszín, pasztellkék, édes levendula és felhőszerűen fehér és krémes árnyalatok illenek legjobban.

A körömminták közül az alábbiak fejezik ki legjobban a Mérleg szezon energiáit:

  • Francia köröm vagy mikro francia manikűr
  • Romantikus motívumok, mint a szalagok például
  • Felhőszerű, márványos körömminta
  • pillangószárnyak

Ha ízig-vérig Mérleg személyiségtől akarunk ihletet meríteni a szezon manikűrjéhez, nézzük meg Bella Hadid vagy Kim Kardashian körmeit, akik mindketten az állatövi jegy szülöttei. De mutatunk még 11 olyan körömmintát, melyek igazán kifejezik a Mérleg szezont.

Ezek a Mérleg szezon legszebb körömmintái

1. Holografikus pillangószárny

Ezek a finoman megmunkált pillangószárnyak csodásan festenek a gyöngyházas rózsaszín alapon, amely egészen térbeli hatást kelt. A végeredmény nőies és finom manikűr, ami igazán illik a Mérleg szezonhoz.

2. Halvány aura manikűr

Az aura manikűr igazán átadja a Mérleg csillagjegy energiáit

Az aura manikűr igazán átadja a Mérleg csillagjegy energiáit

Ha szeretjük a letisztult, egyszerű, minimalista körmöket, ami illik az egész ruhatárunkhoz, érdemes a Mérleg szezonban az aura manikűrt kipróbálnunk. A lágy narancs és krémszín egyszerűen hipnotizál a körmünkön.

3. Kristálytiszta 3D manikűr

A 3D-s manikűr kristályszerű változata az, ami igazán passzol a Mérleg szezonhoz

A 3D-s manikűr kristályszerű változata az, ami igazán passzol a Mérleg szezonhoz

Mindig lehet több? Érdemes kipróbálnunk a kristályszerű 3D manikűrt, amivel iszonyatosan menő körömmintákat alkothatunk, és igazán egyedi hatást érhetünk el.

4. Fehér márvány köröm

Minimalista luxus – így fogalmazhatnánk meg, milyen a márvány manikűr, ami tökéletesen illik a Mérleg igényes természetéhez. A hatás olyan, mintha a körmeink kvarckristályokból lennének!

5. Egyszerű Mérleg szimbólumok

Ha mi is a Mérleg jegy szülöttei vagyunk, ízlésesen és visszafogottan mutathatjuk meg ezzel az arany-fém hatású körömmintával. Csodás őszi látványt nyújt a manikűr!

6. Csinos pasztell felhők

A Mérleg jegy szülötteiről köztudott, hogy rendkívül erősen vonzódnak a pasztell árnyalatokhoz. Ez a levendula felhő maga a megtestesült álom körömminta a jegy szülöttei számára, vagy ha ki akarjuk fejezni a Mérleg energiákat az asztrológiai szezonban.

7. Króm francia manikűr

Nincsen Mérleg szezon francia köröm nélkül, például króm változatban

Nincsen Mérleg szezon francia köröm nélkül, például króm változatban

Ahogy már említettük, a Mérleg egyik kedvenc körömmintája a francia manikűr. Ezt feldobhatjuk króm mintákkal és színekkel a körömvégen. Látványos és harmonikus hatást érhetünk el ezzel a körömfestéssel.

8. Kokett és szalagok

A romantikus energiák roppant erősek a Mérleg szezonban. Ennek engedve készíthetünk szalagokkal díszített kokett manikűrt, ami igazán illik az előttünk álló hetekhez.

9. Rózsaszín mikro francia köröm

Ha nem tudjuk elképzelni, hogy ne francia körmünk legyen, a Mérleg szezonban próbáljuk ki a rózsaszín körömvégeket a fehér helyett. Ez a manikűr rövid körmökön is remekül mutat!

10. Álomszerű felhőörvény

A Mérleg szezon előtti főhajtás lehet egy olyan manikűr, mint a vízfesték. Úgy kavarognak, mégis tökéletes harmóniát alkotnak a megnyugtató árnyalatok, hogy nem tudunk ellenállni neki!

11. Mennyei fehér króm köröm

A klasszikus fehér körmöket a Mérleg energiáknak engedve feldobhatjuk a fémes hatással. Visszafogott, minden ruhához illik, mégis látványos manikűr, ami ebben az időszakban kifejezetten erős!

Forrás: Bustle, fotó: Getty Images, Unsplash