Körömvariációk az Ikrek csillagjegynek: vibráló, bombasztikus színek

2024. május 27.
Ikrek horoszkóp köröm? Igen, van jellegzetesen „Gemini” vonal a manikűrök terén is, mégpedig csupa játékosság, bevállalósság és ultranyárias színfelhozatal – sárga, égszínkék és zöld – jellemzi a szokásos „kettősségen” túl.

Az Ikrek csillagjegy kifejezetten izgalmas. A csillagjegy szülöttei május 21. és június 20. között látták meg a napvilágot, és a tavasz végétől a nyár elejéig tartó időszakhoz hasonló élénk, változékony természet jellemzi őket. Sokoldalúak és kíváncsiak, élénk személyiségek, mindez pedig tükröződik kedvenc színeikben, ízlésükben is.

Stílus- és körömtrendek terén szinte mindenevők, a lényeg, hogy modern és trendi, mindemellett pedig változatos és sokszínű legyen. A monotóniát kerülik, nagyszerűen mixelnek, kombinálnak különböző színeket, elemeket.

Kedvenc Ikrek színek

1. Sárga

Az Ikrek csillagjegy körömtéren is gyakran kedveli a sárgát, amely az energiát, élénkséget és a kommunikációt szimbolizálja.

2. Világoskék

A nyugtató hatású világoskék sem marad ki náluk a top 3-ból – a favorit szín az Ikrek kíváncsiságát, intellektuális természetét tükrözi.

3. Zöld

A zöld frissességet és megújulást sugalló szín tökéletes harmóniában áll az Ikrek csillagjeggyel, és jól tükrözi a változatosság iránti szeretetüket.

Ikrek köröminspirációk

Ikresen kettős

ikrek-horoszkop-korom
„Ez a dizájn nagyon »cool«, mert bár ugyanaz a minta, de mindkét kézen más-más színben virít, jól mutatva az Ikrek csillagjegy két oldalát” – mondja Fleury Rose sztármanikűrös, tökéletes példát hozva a kettősségben igen izmos csillagjegy ízlésére.

Sárga auraköröm

Tekintettel arra, hogy az Ikrek sárga aurával rendelkeznek, nem is kérdés, hogy a ráadásul egyik kedvenc színüknek számító sárgának helye van a listán. Mindezt parádés kivitelezésben, drágakövekkel párosítva.

Ikerláng két színben

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

⚡SUGAMAMA – NAIL ARTIST⚡STRASBOURG (@sugamama_nailz) által megosztott bejegyzés

A merészebb Ikrek csillagjegy körmök rajongóinak ez az extrább manikűr lehet jó választás. Megtestesíti a Ikrek ikerlángját, ráadásul a tüzes dizájnnal, kettős színkombinációval tényleg kimaxolják a bevállalós, energikus csillagjegy ízlésében rejlő lehetőségeket.

Nyár a négyzeten

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jessica Lauritzen (@jess_nails_it) által megosztott bejegyzés

Ez az Ikrek csillagjegy körömdizájn tökéletes nyári választás a jegy szülötteinek. Százszorszépek sorakoznak rajta, amelyek a csodás kék háttérrel olyan hatást keltenek, mintha a szél fújná őket. A sárga francia körömvéget kapó ujjakkal pedig ismét kikacsinthatunk a csillagjegyre jellemző kettősségre.

A duális energiabomba

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit) által megosztott bejegyzés

 

Az Ikrek kettős energiáját hozza ez a vibráló, energikus Ikrek köröm is. Az alapját az adja, hogy minden körömre két különböző színű lakkot használunk. A lényeg, hogy a köröm fő színe eltérjen a körömágynál lévő, U-forma színétől.

Forrás: InStyle.com, Fotó: Getty Images