Erős Antónia együtt pózolt ritkán látott lányával, aki pont olyan gyönyörű, mint édesanyja

2024. szeptember 25.
A Sztárbox negyedik negyeddöntőjére Erős Antóniát lánya kísérte el. Anya és lánya közösen izgulták végig a mérkőzéseket.
Erős Antónia lánya

A Sztárbox negyedik adásában bőven volt lehetősége izgulni a nézőknek. Földes Eszter és Lola kemény meccset vívtak, Mészáros András már az első menetben technikai KO-val győzte le Czutor Zoltánt. Az este utolsó mérkőzéséről pedig még sokáig fognak beszélni a rajongók, hiszen Shane Tusup vereséget szenvedett Torghelle Sándor ellen, az adok-kapok pedig még mindig tart közöttük üzengetések formájában.

Ahogyan azt már megszokhattuk, ezúttal is rengeteg híresség érkezett a helyszínre, hogy élőben követhessék nyomon az eseményeket. Köztük volt Erős Antónia is, aki ebben a szezonban egészen új oldaláról is megmutatkozik: az Árulók című műsorban szerepel többek között Vadon Janival és Hadas Krisztával.

Erős Antónia lányával érkezett a Sztárbox nézőterére.

Erős Antónia lányával érkezett a Sztárbox nézőterére.

A hamarosan 54. születésnapját ünneplő híradós ezúttal is elképesztően nézett ki, kísérője pedig nem akárki volt. Erős Antónia a nézőtérre ritkán látott lányával együtt érkezett, a 15 éves Szonja szurkolta vele végig a meccseket, akinek testvére, Matyi egyébként Czutor Zoli fiával lépett fel tavaly a Sziget Fesztiválon a Street Sixteen zenekar koncertjén.

„Szerintem minden szülő nagyon büszke, ha azt látja, hogy a gyereke nagyon-nagyon elhivatott, szereti, amit csinál, és még jó is benne. Azt látom, hogy egy ajándék az élettől, hogy ez a három fiú találkozott. Ha látjátok, hogy egy karaván mozog a fiúk mögött, az a három család karavánja, időnként még barátok is. Mi vagyunk a roadok, a sajtósok, a mörcsök, minden, ami egy zenekar körül létezik. Mindenki mindent beletesz, amit csak tud, hiszen még gyerekek, nagyon sok segítségre van szükségük” – mesélte akkor Erős Antónia a fellépés kapcsán.

Fotó: Central Archív