Az 53 éves Erős Antónia brutális izmokat villantott

2024. június 28.
Túl van az ötödik ikszen, de még mindig lélegzetelállítóan fest Erős Antónia. Az Instagram-történetében villantotta meg az irigylésre méltó izmait.
Az 54 éves Erős Antónia brutális izmokat villantott

Erős Antónia megjelenése mindig kifogástalan és divatos, hiszen estéről estére csodálatos ruhakölteményekben láthatjuk a híradóst, és az emberek nem győznek ámulni a fantasztikus alakján, amiért a műsorvezető keményen meg is dolgozik, hiszen erről tanúskodik az Instagram-storyban közzétett képe is.

Erős Antónia látványos izmokat villantott

Erős Antónia látványos izmokat villantott

A televíziós személyiség fitneszruhában pózol, ami tökéletesen visszaadja a mesés alakját. Ám ha az embernek szemernyi kétsége is lenne Erős Antónia izmos teste felől, érdemes megnéznie a korábban közzétett videóját, amiben súlyzós edzést végez.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Antónia Erős (@erosantonia) által megosztott bejegyzés

Erős Antónia már régóta nagy hangsúlyt fektet a helyes étkezésre és a rendszeres testmozgásra. Előszeretettel oszt meg a közösségi médiában képeket és videókat az edzéseiről, valamint az egészségvédelemről.

Közismert tény, hogy Erős Antónia évek óta küzd a cukorbetegséggel, ezért nem is csoda, hogy szívügye a tudatos, egészséges életmód, emiatt is állt a Praxis magazin élére, ami úgy foglalkozik az egészséges életmóddal, hogy közben mások személyes történeteit is megismerhetik a nézők.

De nemcsak az edzés- és szépségtippjeivel motiválja a rajongóit, hanem bikinis képeivel is. Erős Antónia áprilisban Thaiföldön járt, ahonnan csodás fényképeket és videókat osztott meg, de nemcsak a mesés környezettel, hanem formás idomaival is sikerült elkápráztatnia a követőit.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Antónia Erős (@erosantonia) által megosztott bejegyzés

Forrás: Instagram, Fotó: Central Archiv

Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés