Először mondta el érzéseit Shane Tusup a brutális vereség után: ezt üzente

2024. szeptember 27.
Shane Tusup a Sztárboxban elszenvedett vereség óta még nem beszélt érzéseiről, de most megszólalt. Instagram oldalán tett közzé egy fényképet.
Shane Tusup Sztárbox után

Vasárnap este, a Sztárbox negyedik negyeddöntőjében a műsor talán egyik leginkább várt mérkőzésére került sor: Shane Tusup és Torghelle Sándor csapott össze egymással a ringben. A meccs ugyanakkor rövidre sikeredett, hiszen az egykori válogatott focista már az első menetben technikai KO-val győzött.

Shane Tusup az elmúlt napokban nem beszélt arról, hogyan érzi magát.

Shane Tusup az elmúlt napokban nem beszélt arról, hogyan érzi magát.

A küzdelemről azóta is sokan beszélnek, részben annak hevessége miatt, részben pedig azért, mert Shane Tusup a meccs utáni, újságírói kérdéseket sem várta meg, hanem feldúltan távozott. Egy közleményében a mérkőzést követően kifejtette, hogy nem erre a stílusú verekedésre számított, éppen ezért természetesen át kellett gondolnia, hogyan is nyilatkozhatna a történtekről. Azt is elmondta, nem gondolta volna, hogy ellenfele a mérkőzést megelőző poénkodást, mely során ő nagypapának nevezte Torghellét, valóban ennyire komolyan veszi majd.

A Sztárboxból veresége után feldúltan távozott az edző

A Sztárboxból veresége után feldúltan távozott az edző

Az elmúlt napokban ezt követően hallgatott az amerikai származású edző, közösségi oldalán sem osztott meg felvételeket. Most azonban megtörte a csöndet. Először posztolt új tartalmat magánéletéről, és először fogalmazta meg érzéseit veresége óta.

Nem is akármilyen fényképet tett közzé: legújabb fotóján tündéri kislányához bújva fekszik mosolyogva. A gyönyörű és elképesztően cuki 4 hónapos Aurora kíváncsi tekintettel néz a kamerába, míg apukája arcáról csak úgy sugárzik az idilli boldogság. „Semmi más nem számít ezen a világon” – írta a kép mellé sokatmondóan Shane Tusup.

Forrás: Instagram, Fotók: Fotocentral