Shane Tusup végre megmutatta gyönyörű kislánya arcát

2024. június 19.
Shane Tusup a fellegekben jár, mióta megszületett kislánya, az aprócska Aurora Ann. A Best magazinnak mesélt élményeiről.
Shane Tusup kislánya
Shane Tusup nem tagadja, óriási büszkeség tölti el, hogy egy kis hercegnő apukája lehet.
 
Az amerikai úszóedző, Shane Tusup és felesége, Nagy Viktória Zoé első gyermeke, Aurora Ann május 10-én látta meg a napvilágot.
 
„Amikor megláttam, ahogy Viktória mellkasán fekszik Aurora, a szívem csordultig telt szeretettel, hálával és békével.  Azt éreztem, hogy végre megérkeztem. Hogy megtörtént az a csoda, amire mindig is a legjobban vágytam: családom lett. Alig várom, hogy hazaérjek hozzájuk a munkából. Egyszerűen Aurora érkezésével értelmet nyert az életem, pedig azóta semmi sem ugyanolyan, mégis jobb nem is lehetne” – mondta Shane Tusup kislánya születéséről.
 
Shane Tusup és Viktória Zóé kislányukkal

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé kislányukkal, Aurora Ann-nel

 
Viki úgy érzi, nem csaltak a megérzései, amikor Shane-t választotta, odaadóbb és gondoskodóbb apukát ugyanis elképzelni sem tudna.
 
„Ő nem az a típusú apuka, aki ráhagyja az anyára, hogy csináljon mindent. Shane ott van, figyel, tanul, játszik Aurorával, aktív részese mindennek. Egyetlen fürdetést sem hagyott még ki. Ez egy családi kis rituálénk, ilyenkor ő önti rá a vizet, és közben mesél neki. Shane előtt a párkapcsolataimban nekem senki nem adott ennyi szeretetet és törődést, és azt látni, hogy Aurora talán még annál is többet kap, mint én, az…” – mondta Shane Tusupról felesége. 
 
Az amerikai úszóedző, Shane Tusup 2013-tól 2019-ig volt Hosszú Katinka úszónő férje, akivel hatalmas sikereket értek el együtt az úszás terén. Válásuk után Shane-nek több kapcsolata is volt. 2021-től volt együtt Szabó Zsófival, akivel 2022-ben bontották fel az eljegyzésüket.
 
További részletek a Best magazinban!
 
Shane Tusup kislányáról beszél a legfrissebb Best magazinban

Shane Tusup kislányáról beszél a legfrissebb Best magazinban

 
Forrás: Best magazin     Fotó: Bognár Bogi/Best