Itt az első fotó Shane Tusup kislányáról – már a nevét is elárulták

2024. május 13.
Megszületett Shane Tusup és barátnője, Nagy Viktória Zoé első gyereke. A boldog szülők a kislány nevét is elárulták.
Shane Tusup gyereke

Shane Tusup és Nagy Viktoria Zoé egy Instagram-posztban jelentették be, hogy megszületett az első gyerekük.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés

„Péntek reggel megtörtént életünk legvarázslatosabb pillanata, amiről egész életünkben álmodtunk” – írta Shane Tusup a posztban, amiben elárulta, hogy a kislány 3150 grammal és 53 cm-rel jött világra, és leleplezte a kicsi nevét is. Nagy Viktória Zoé és Shane Tusup első gyereke az igazán különleges Aurora Ann Tusup nevet kapta. „Nem is lehetnénk hálásabbak ezért a kis angyalért, aki megáldotta az életünket” – írták a poszt végére.

Shane Tusup és szerelme, Nagy Viktória tavaly novemberben 23-án, a Best magazinban jelentették be az örömhírt, hogy első közös gyereküket várják. Shane Tusup először 2022-ben tűnt fel először a fitnesz-bajnok Viktória Instagramján, de kezdetben még pusztán munkakapcsolat volt köztük. A közös munka során végül átalakult a kapcsolatuk, és egymásba szerettek.

A szerelmesek tavaly ősszel az eljegyzésen is túlestek és a nagy hírt akkor is az Instagram-oldalukon jelentették be: Shane Tusup posztban elárulta, hogy a lánykérés a Citadellán, egy romantikus randi után történt, és még a csoda szép gyűrűt is megmutatták követőiknek. „Az együtt átélt utazások és tapasztalások után örömmel osztjuk meg; hatalmas boldogság, hogy megtaláltuk egymást, a lelki társunkat, akivel véglegesen összekötjük az életünket” – írta Shane Tusup a romantikus fotó mellé. 

Fotó: Central Fotó