Megszületett Sztarenki Dóra kisfia – brutál édes fotóval osztotta meg az örömhírt

2024. október 01.
Sztarenki Dóra mindenkit meglepett a legfrissebb posztjában az Instagramon, amiben nemcsak megmutatta kisfiát, hanem azt is elárulta, milyen nevet adtak a kicsinek.
Sztarenki Dóra gyereke megszületett 

Nem is olyan régen még terhespocakot villantott Sztarenki Dóra, aki áprilisban jelentette be, hogy kisbabát vár, méghozzá egy rövid, de annál frappánsabb és kreatívabb videóval.

Sztarenki Dóra két évvel ezelőtt házasodott össze szerelmével, Fábián Zoltánnal 2022 októberében. Családias környezetben, a szabad ég alatt mondták ki egymásnak a boldogító igent. A színésznő az utóbbi időben több képet is megosztott a gömbölyödő pocakjáról. A legutóbbi kép a tükör előtt, kertésznadrágban készült, és a kedves fényképhez mindössze ennyit írt angol nyelven: „Viszlát, utolsó nyár a baba nélkül”.

Tegnap pedig sikeresen meglepte Sztarenki Dóra a követőit azzal, hogy kiposztolt egy hihetetlenül cuki képet, amin az alvó kisfiát tartja, miközben lefotózza magukat. Természetesen a színésznő óvja magánéletüket, így hátulról fotózta le kisfiát, aki így is ugyanolyan édes a dús, sötét hajával, a csíkos ruhácskájában. A fotót a kicsiről és a boldog édesanyáról ITT tudod megnézni.

Megszületett Sztarenki Dóra gyereke

Megszületett Sztarenki Dóra gyereke

Sztarenki Dóra a posztjában azt írta, hogy szeretett volna egy „szép és nemes képet” kitenni, amivel elmeséli, hogy megszült, de végül rájött, hogy nem érdeklik a külsőségek, és ahogy ő fogalmazott „úgysem az a valóság, hogy szép ruhában, laza sminkben vigyorgok a kertben”.

A bejegyzésből az is kiderült, hogy Sztarenki Dóra gyereke egy hónapja született meg a Honvédkórházban és nagyon hálás azoknak, akik világra segítették kisfiát, aki a Ferkó nevet kapta. Sztarenki Dóra posztjához özönlenek a gratulációk és a jókívánságok. 

Forrás: Instagram, Fotók: Central archív