Palvin Barbi tündökölt Párizsban, Stella McCartney új kollekciójának bemutatóján

2024. október 02.
Palvin Barbi ezúttal Stella McCartney kifutóján vonult végig Párizsban. Amellett, hogy szenzációsan nézett ki, pólójával fontos üzenetet is hordozott.
Palvin Barbi Stella McCartney Párizs

Párizsban rendezték meg Stella McCartney 2025-ös tavaszi/nyári kollekciójának bemutatóját, melyre számtalan híresség ellátogatott, a kifutón pedig Palvin Barbi tündökölt. A divatbemutató a fenntarthatóságra, a környezetvédelemre és az etikus divatra helyezte a hangsúlyt, ez pedig egyben a márka alapvető filozófiája is. Középpontjában egy fontos üzenet, a „Save What You Love” (Mentsd meg, amit szeretsz) kampány állt, felhívva a figyelmet a természet, különösen a madarak és az állatok védelmére.

Palvin Barbi is a végigvonult a kifutón, méghozzá nem is akárhogyan! A gyönyörű modell egy egyszerű, de provokatív üzenettel ellátott crop topot viselt, rajta a felirattal: „About Fucking Time”. Ez a merész szlogen azonban nem pusztán egy hangzatos minta, hanem erős társadalmi üzenetet is hordoz. Stella McCartney eredetileg 1999-ben használta ezt a kifejezést, a fenntartható divat melletti elkötelezettségét és a sürgős változtatások szükségességét hirdetve.

Palvin Barbi a póló mellé egy merész, alacsony derekú farmer szoknyát és különleges szabású, fehér oversize inget hordott. A szett minimalista, mégis szexi összhatása pedig újra és újra visszaköszönt a kollekcióban, melynek 91%-a újrahasznosított és környezetbarát anyagokból készült.

Palvin Barbi ikonikus feliratot viselt pólóján

Palvin Barbi ikonikus feliratot viselt pólóján

A bemutatón több híresség is megjelent, köztük Juliette Binoche, Greta Gerwig, Paris Jackson és Natalie Portman. A ruhák mellett pedig bemutatkoztak a divattervező új táskái is, melyek különlegessége nem csupán az, hogy mindegyik darab egyedi és kézzel készített, hanem formája is speciális. Stella McCartney kedvenc állatának, a ló hátának domborulatait idézi ugyanis az ívük, anyagukban pedig 100%-ban vegánok. Hangsúlyozva, hogy készítésük során nem esett bántódása egyetlen állatnak sem.

@marieclairehun

Palvin Barbi a tegnapi Stella McCartney divatbemutatón Párizsban.✨ #barbarapalvin #stellamccartney #parisfashionweek

♬ GOOD LUCK BABE by CHAPPELL ROAN – Chappell’s Fandom 👑

Forrás: Instagram, thefashionography. Fotók: Instagram, GettyImages