Még Victoria Beckham is leborul Palvin Barbi szépsége előtt: videót posztolt róla

2024. október 04.
Javában zajlik a párizsi divathét, ahol Palvin Barbi ismét ámulatba ejtette a közönséget. Az egyik csodálója nem más, mint Victoria Beckham, akinek a ruhájában vonult a kifutón a magyar modell.
Victoria Beckham videót posztolt Palvin Barbiról

Az énekesnőből lett divattervező, Victoria Beckham régóta elismert a szakmában, így évről évre várja a világ a legfrissebb kollekciót.

A párizsi divathéten bemutatásra került Victoria Beckham 2025-ös tavaszi/nyári kollekciója, aminek egyik darabját Palvin Barbi mutatta be.

Palvin Barbi egy mesés, olívazöld, lágy esésű estélyit viselt, ami bizony szorosan idomult a testéhez, felfedve tökéletes alakját és hogy az aszimmetrikus ruha alatt nem viselt melltartót. A szatén ruhához egy fekete cipőt társított Palvin Barbi, amivel sikeresen megkoronázta a megjelenését.

Még Victoria Beckham is elismeréssel adózott a látvány előtt, méghozzá olyannyira, hogy az Instagram-oldalán megosztott egy összemontázsolt videót Palvin Barbiról és az elegáns, kifinomult ruhakölteményéről, amit viselt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

Palvin Barbi az utóbbi időben egyre népszerűbbé és ismertebb modellé vált, hiszen számos divatbemutatón és filmpremieren is megfordult. Nem is olyan régen Stella McCartney 2025-ös tavaszi/nyári kollekciójának bemutatóján tündökölt. Palvin Barbi egy egyszerű, de provokatív üzenettel ellátott crop topot viselt, rajta a felirattal: „About Fucking Time”.

Ez a merész szlogen, amit Palvin Barbi a ruháján viselt nem pusztán egy hangzatos minta, hanem erős társadalmi üzenetet is hordoz. Stella McCartney eredetileg 1999-ben használta ezt a kifejezést, a fenntartható divat melletti elkötelezettségét és a sürgős változtatások szükségességét hirdetve.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images