Victoria Beckham megmutatta, hogyan készíti el ikonikus szemsminkjét – csupán egy termékkel

2024. április 08.
Victoria Beckham megmutatta követőinek, hogyan készíti el tökéletes nappali és esti szemsminkjét – ráadásul csupán egyetlen szemceruzával.
victoria-beckham-szepsegrutin-morpheus8

Ha van ember, akitől érdemes sminktitkokat ellesni, az egészen biztosan Victoria Beckham! Az egykori Spice Girl és focistafeleség évtizedek óta az egyik legismertebb divat- és beauty ikon, épp ezért mi mindig nagyon figyelünk, amikor hajlandó csepegtetni valamit trükkjeiből. Victoria Beckham ezúttal egy sminktippel ajándékozta meg követőit, méghozzá a szemek frontján, ami már csak azért is figyelemre méltó, mert a sztár ikonikus, füstös szeme az egyik védjegyének számít.

victoria-beckham-vekonysag

Victoria Beckham Instagram-oldalán lépésről lépésre vezetve mutatta meg követőinek, hogyan alkot meg először egy nappali, majd egy éjszakai szemsminket, és ami a legjobb, mindehhez csupán egyetlen szemceruzát használ! A modell és üzletasszony természetesen saját márkája, a Victoria Beckham Beauty egyik termékét, a Satin Kajal linert választotta, ami olyan népszerű, hogy állítólag 30 másodpercenként eladnak belőle egy darabot.

Victoria Beckham ikonikus füstös szeme – lépésről lépésre

Victoria Beckham először is alaposan kihegyezi a szemceruzát a precíz felvitel érdekében, majd a szempillák vonalát követve kihúzza a felső szemhéjat. Egyik trükkje, hogy szemhéj felétől a külső rész felé haladva egy kicsit hangsúlyosabbá teszi a vonalat, illetve, hogy az alsó szemhéjra csak apró „pöttyöket” rajzolva viszi fel a terméket a pillák közé. A füstös szemhez aztán a kézfejére keni ki a szemceruzát, ahonnan ecsettel viszi fel a mélyítő vonalra. 

Az alábbi videóban meg lehet nézni a teljes folyamatot:

A téma iránt érdeklődőknek egyébként érdemes lehet követni Victoria Beckham beauty-oldalát, ahol a sztár rengeteg hasznos bőrápolási és sminktippet megoszt követőivel. Sőt, néha még saját kozmetikai kezeléseibe is bepillantást enged:

Forrás: People Fotó: Getty Images