Victoria Beckham a stílusos elegancia megtestesítője – ezek voltak a legjobb szettjei

2024. április 22.
Victoria Beckhamet már-már stíluskirálynőként is emlegetik, és ez persze nem véletlen. A divattervező továbbra is remekül kombinálja a különböző stílusú ruhadarabokat, ráadásul mindig úgy lép utcára, mintha egy magazin címlapjáról érkezett volna.
Ezek voltak Victoria Beckham legjobb szettjei

Victoria Beckham nemrég ünnepelte 50. születésnapját, amelyet egy nagyszabású ünnepségsorozattal tettek teljessé. Victoria Beckham ma már a híres Beckham család tagja, akik a legbefolyásosabbak a szórakoztatóiparban. Házassága előtt még az ikonikus Spice Girls bandában is nagy karriert futott be, azonban ez nem mindig volt így. Elsőre talán meglepő lehet, de volt olyan is, hogy hostessként pólókat és tollakat kellett osztogatnia, de mindemellett egy parfümboltban is dolgozott már eladóként. Victoria Beckham az elmúlt évtizedek során már számos szerepben kipróbálta magát, hiszen nemcsak divattervező, énekes és modell egyszerre, de mindemellett édesanya is egyben. Az énekest azonban bármerre is sodorta az élet, egy dolog mindig állandó volt, ez pedig nem más, mint a figyelemre méltó stílusa. Beckham bármelyik életszakaszáról is legyen szó, szinte mindig úgy lépett az utcára, mintha éppen akkor szabadult volna valamelyik kifutóról. Nem csoda, hogy a legstílusosabb nők között tartják számon. A Spice Girls után Beckham elismert divattervező lett, aki kifogástalan ízléssel rendelkezik. Ennek oka, hogy gyakran az utcán, a repülőtéren, de még a vörös szőnyegen is a saját terveit ölti magára. A divattervező véleménye szerint a saját stílusunk és a számunkra legideálisabb ruhákkal tarkított gardrób kialakítása egyáltalán nem egyszerű folyamat. 

Az elején mindent ki kell próbálnod. Jót és rosszat is egyaránt, szörnyű” – mondta, majd így folytatta: Ahogy idősödsz, úgy kezdesz egyre nagyobb rálátást kapni azzal kapcsolatban, hogy mi illik hozzád. Ne egy stylistban bízz, hanem az ösztöneidben” – összegezte. Az évek során Victoria Beckham is számos stílusirányzatot kipróbált, azonban még soha nem okozott csalódást. Most összegyűjtöttük a legjobb divatpillanatait.

1. Victoria Beckham monokróm kosztümje

Victoria Beckham monokróm kosztümje

Victoria Beckham monokróm kosztümje

Ha Victoria Beckham stílusára gondolunk akkor talán az első, ami az eszünkbe jut nem más, mint az ikonikus kosztümjei. Egy tökéletesen testreszabott kosztüm összeállítása nem egyszerű feladat, azonban a divattervező remekül eltalálta ezt a fehér összeállítást. A kétsoros blézert és a hozzáillő nadrágot Beckham még tavaly ősszel viselte a Netflix Beckham című filmjének premierjén. 

2. Victoria Beckham fodros maxiruhája 

Victoria Beckham fodros maxi ruhája

Victoria Beckham fodros maxiruhája

A franciaországi Versailles-ben tartott Jacquemus divatbemutatón az énekes bebizonyította, hogy nemcsak az éles szabásvonalakkal ellátott ruhák állnak remekül neki, hanem a könnyedebb, lágy vonalak is. Erre remek példa volt ez az áttetsző rózsaszín maxiruha, amelyet a derekán fodrokkal társítottak. A fekete táska és a lila combcsizma pedig remek kiegészítőként szolgált. 

3. Victoria Beckham kockás maxiruhája

Victoria Beckham kockás maxi ruhája

Victoria Beckham kockás maxiruhája

Ha már a párizsi kirándulásnál tartunk, Beckham remekül ért ahhoz, hogy az összeállítását az adott ország színvilágához igazítsa. Ilyen volt például ez a 2018-as pillanat is, amikor egy hosszú, kockás maxiruhában fotózták le a francia főváros utcáin. A ruhakölteményhez a divattervező bordó csizmát és egy hozzáillő kézitáskát választott a saját kollekciójából. 

4. Victoria Beckham egyszerű, de mégis nagyszerű szettje 

Victoria Beckham egyszerű, de mégis nagyszerű szettje

Victoria Beckham egyszerű, de mégis nagyszerű szettje

Az énekes még egy hétköznapi összeállítást is remekül fel tud dobni néhány kiegészítővel. Victoria Beckham egy lezser garbót és egy bővebb szárú farmert kombinált egy bordó bordeaux csizmával. 

5. Victoria Beckham megidézte a 70’-es éveket

Victoria Beckham egyszerű, de mégis nagyszerű szettje

Victoria Beckham egyszerű, de mégis nagyszerű szettje

A divattervező ruháiban olykor feltűnnek a 70’-es, 80’-as, illetve a 90’-es évek stílusirányzatai is, azonban ezeket a színes darabokat is remekül tudja kombinálni a modernebb szabású ruhákkal.

Forrás: Instyle Fotó: Getty Images