Ámulatba ejtő képeket posztolt Weisz Fanni – döbbenetesen szép kismama

2024. október 04.
A várandós Weisz Fanniról meseszép fotók készültek egy kismamafotózáson.
Weisz Fanni kismama fotó

Nyár elején bombaként robbant a hír: Weisz Fanni kezét megkérte a párja. A szerelmesek a boldogságuk megkoronázásaként az első gyereküket várják. Azt nem tudni, Weisz Fanni és szerelme mióta vannak együtt, de idén februárban posztolt a modell először a közösségi médiában a kapcsolatáról.  

„A hír igaz! Mindkettő! Igen, eljegyeztek és babát várunk. A boldogságunk határtalan. 16 éves voltam, mikor megkérdezték tőlem, hogy mi leszek, ha nagy leszek, válaszom az volt, hogy szeretnék nagymama lenni és játszani az unokáimmal. Jelentem, ez a terv most megvalósulni látszik. Próbálom óvni a magánéletem, de veletek azért egy-két fontosabb, szívemhez közel álló részletet szeretnék megosztani” – írta az Instagram-oldalán júniusban Weisz Fanni rajongóinak nem sokkal azután, hogy közös nyaralásuk fotóján megmutatta közösségi oldalán szerelmét is.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Regéczy Nagy Andrea fotográfus (@regeczyandrea) által megosztott bejegyzés

 

Az események azóta felgyorsultak, Weisz Fanni pocakja pedig már egészen nagyra nőtt az elmúlt hónapokban. A várandósság pedig továbbra is remekül áll a modellnek – mi sem bizonyítja ezt jobban az a fotósorozat, amit Weisz Fanni most közzétett.

A modell egy kismamafotózáson vett részt, amelynek eredményeként egészen ámulatba ejtő képet készültek. 

Júliusban már az is kiderült, hogy a boldog pár kisfiút vár. Bár azt továbbra sem tudni, hogy pontosan mikorra várják gyermekük érkezését, most már annyi biztos, hogy a kicsi még az idei évben megszületik. Weisz Fanni ugyanis születésnapját ünnepelve elárulta, hogy a legnagyobb ajándék számára a hamarosan érkező baba.

Forrás: Instagram Fotó: Central Archiv