Weisz Fanni szívmelengető fotósorozattal számolt be az olaszországi nyaralásukról

2024. július 01.
Weisz Fanni néhány nappal ezelőtt adott hírt arról, hogy újdonsült szerelmével nemcsak eljegyezték egymást, hanem babát is várnak. A magyar modell most egy szívmelengető fotósorozattal számolt be az útról.
Weisz Fanni 3:2

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, februárban röppent fel a hír, hogy a magyar modellre, Weisz Fannira újra rátalált a szerelem. Fanni igyekszik minél jobban óvni a magánéletét, éppen ezért a külvilág szinte alig tudott bármit is újdonsült szerelméről. A magyar modell a múlt héten kivételt tett és először közölt fotót újdonsült szerelméről. A követők kiszúrták, hogy Fanni bal kezére egy gyűrű is került, ráadásul elindult a találgatás azzal kapcsolatban is, hogy a modell babát vár-e. 

A magyar modell később egy szívmelengető posztban jelentette be Instagram-oldalán, hogy milyen nagyra nőtt már a babapocakja. Fanni arról is hírt adott, hogy szerelmével eljegyezték egymást. 

Weisz Fanni és párja a festői Olaszországban, a romantikus Velencében töltötték nyaralásukat, ahonnan a modell nemrég egy szívmelengető fotósorozatot is közzétett. (A fotósorozatot itt tudod megtekinteni.)

„Annyira imádtam Firenzét, amúgy is nagyon kedvelem az olaszokat, mert nagyon erős a metakommunikációjuk, ami a jelnyelv egyik alappillére és emiatt nekem ez egy információs Kánaán. Ezért nagyokat szerettem volna sétálni közöttük. Persze ami a szememnek élmény volt, azt már a derekam nem bírta. A kis pocaklakó lassan kezdi átformálni az életünk. Ezért a párom kitalálta a megoldást, hogy könnyebbé tegye a sétákat, rollert bérelt. Imádtam ezt az utazást” – írta Fanni a bejegyzésben. 

Weisz Fanni Hajmási Péterrel való válása után másfél évig alkotott egy párt Bókay Gergővel, akivel 2022-ben szakítottak. Onnantól egészen mostanáig, a titokzatos új lovag feltűnéséig nem tudtunk semmit Fanni szerelmi életéről. 

Forrás: Instagram Fotó: Getty Images