Weisz Fanni megmutatta, hogy milyen nagy már a babapocakja

2024. június 25.
Weisz Fanni egy szívmelengető fotón mutatta meg Instagram-oldalán, hogy milyen nagyra nőtt már a babapocakja. A várandós modell elképesztően gyönyörű.
Weisz Fanni 3:2

Csodálatos nap volt a tegnapi! Hatalmas meglepetést közölt a korábbi magyar szépségkirálynő. Weisz Fanni Instagram-oldalán adott hírt arról, hogy párja megkérte a kezét, ráadásul már első gyermeküket várják.

„A hír igaz! Mindkettő! Igen, eljegyeztek és babát várunk. A boldogságunk határtalan. 16 éves voltam, mikor megkérdezték tőlem, hogy mi leszek, ha nagy leszek, válaszom az volt, hogy szeretnék nagymama lenni és játszani az unokáimmal. Jelentem, ez a terv most megvalósulni látszik. Próbálom óvni a magánéletem, de veletek azért egy-két fontosabb, szívemhez közel álló részletet szeretnék megosztani” – írta a bejegyzéshez Weisz Fanni, aki megköszönte a kedves üzeneteket és a lánykérésről is mesélt: vőlegényével Olaszországban nyaraltak, és Velencében városnéző túrára mentek vízitaxival. Az egykori szépségkirálynő párja a Rialto híd mellett tette fel a nagy kérdést. A modell úgy fogalmazott, nagyon elérzékenyült, hatalmas meglepetést és örömet okozott neki a lánykérés.

Fanni néhány órával ezelőtt pedig egy újabb kedves fotót is megosztott a követőivel. Azt ugyan nem lehet tudni, hogy hányadik hónapban jár, de megmutatta, hogy milyen hatalmasra nőtt már a pocakja, és azt is elárulta, hogy milyen gondolatok kavarognak a terhesség alatt a fejében.

„Még mindig nem hiszem el, hogy várandós lettem! Olyan félelmetes, persze nagy öröm is. Természetesen hatalmas nagy boldogság van, de néha hirtelen rám tör az érzés, hogy bizony ez milyen hatalmas felelősség, mennyire kell majd vigyáznom a kis angyalkámra. Vajon jó anya leszek majd? Mindent jól tudok csinálni? Mi lesz tovább? Tudom, még odébb van:) bár már nem is annyira, de olyan kíváncsian várom, milyen lesz, ha már hárman leszünk? Persze lesz segítségünk, nagyszülők, dédszülők, akik már most is rengeteg tanáccsal látnak el, nagyon izgalmas, ami most történik velünk” – fogalmazott Fanni.

Forrás: Weisz Fanni/Instagram