Katalin hercegné gyönyörű, új gyűrűt visel: megható jelkép lehet az új ékszer

2024. október 11.
Katalin hercegné új ékszert viselt ujján eljegyzési gyűrűje helyett. Sokak szerint ez összefügg a kemoterápiás kezelések befejezésével.
Katalin hercegné gyűrű

Amikor Katalin hercegné a közelmúltban befejezte kemoterápiás kezelését, sokan várták, vajon miként tér majd újra vissza a nyilvánosság elé. A hercegné pedig  nem csupán visszatért, de stílusát is felfrissítette: jól ismert, kék zafír eljegyzési gyűrűje helyett egy csodás, új ékszer csillogott az ujján.

Katalin hercegné új gyűrűt visel ujján

Katalin hercegné új gyűrűt visel ujján

Tragédia színhelyére látogatott el a hercegi pár

Szomorú, érzelmes látogatást tett Katalin hercegné és Vilmos herceg Southportban, ahol 2024. július 29-én történt tragikus esemény. Egy Taylor Swift tematikájú táncos rendezvényen történt ekkor támadás, mely során három gyermek életét vesztette, és a gyerekek táncoktatója is meghalt. A támadásban további tíz személy megsebesült. Egy 17 éves fiút vádoltak meg a támadás elkövetésével.

A hercegné együttérzését és köszönetét fejezte ki a látogatás során

A hercegné együttérzését és köszönetét fejezte ki a látogatás során

Megható köszönetet mondott Katalin hercegné

Katalin hercegné és Vilmos herceg hosszan beszélgetett a tragédiában elhunytak családtagjaival, majd rövid sétával megérkeztek a Southport Közösségi Központba. Itt csatlakoztak a mentésben részt vevő sürgősségi szolgálatok munkatársaihoz, hogy köszönetet mondjanak nekik. „Nem tudom eléggé hangsúlyozni, mennyire hálásak vagyunk mindannyian a támogatásért, melyet nyújtottatok” – mondta a hercegné őszinte köszönetét fejezve ki. Vilmos herceg pedig beszédében külön kiemelte:„Itt mindenki hős! Kérlek, vigyázzatok magatokra.”

Katalin hercegné legendás eljegyzési gyűrűjét cserélte le

Katalin hercegné legendás eljegyzési gyűrűjét cserélte le

A hercegné új ékszere jelkép lehet

A megható látogatás kapcsán többen úgy vélik, Katalin hercegné ékszere egyúttal jelkép is lehetett. Méghozzá a hercegné számára szimbolizálhat a gyűrű egy új kezdetet. Ez a zafírokkal és gyémántokkal díszített darab már feltűnt a kezén akkor is, amikor hírt adott Katalin a kezelések befejezéséről. Igaz, akkor még eljegyzési gyűrűje mellett viselte. A találgatások szerint ez a gyűrű valószínűleg férje, Vilmos herceg ajándéka annak alkalmából, hogy a kemoterápia után új szakasza kezdődik el életének.

Forrás: Mirror, Fotók: GettyImages