Salma Hayek ritkán látott mostohafia már kész férfi – a színésznő fotót is mutatott róla

2024. október 12.
Salma Hayek az Instagram-oldalon köszöntötte mostohafiát, Augustint, aki most töltötte be a 18. életévét.
Salma Hayek mostohafia Augustin James Evangelista

Salma Hayek mostohafia, Augustin James Evangelista, nemrég ünnepelte 18. születésnapját, és egyre inkább a reflektorfénybe kerül. Bár Salma Hayek nem a fiú biológiai édesanyja, a színésznő mindig is szoros kapcsolatot ápolt vele. De ki is pontosan Augustin, és mit érdemes tudni róla?

Augustin a világhírű francia üzletember, François-Henri Pinault és a kanadai modell, Linda Evangelista fia. Pinault, Salma Hayek férje, jól ismert arról, hogy a Kering luxuscégcsoport vezetője, amely olyan márkák tulajdonosa, mint a Gucci és a Balenciaga. Augustin, vagy ahogy a családja hívja, Augie, tehát igazi luxusvilágban nőtt fel, de mindez nem árnyékolta be szerénységét és intelligenciáját.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

 

Noha Augie eddig távol maradt a nyilvánosságtól, 18. születésnapja mérföldkő a fiatal életében, és egyre többen érdeklődnek iránta. Azt mondják, nagyon jó tanuló, több nyelvet is beszél, és a jövőjét tekintve nagy tervei vannak, de egyelőre nem döntötte el, hogy az üzleti életben követi-e apja nyomdokait, vagy esetleg más irányba indul. Az biztos, hogy sok lehetőség áll előtte.

Salma Hayek mindig is csodálatos anyai példát mutatott, és nemcsak saját lányával, Valentinával van szoros kapcsolatban, hanem Augie-vel is. Számos családi fotón láthatjuk őket együtt, és a színésznő többször is említette, hogy számára a család a legfontosabb, legyen szó vér szerinti vagy nem vér szerinti kapcsolatokról.

Augie születésnapi ünnepsége csendes volt, családja körében, és bár nem került sok részlet napvilágra, biztosak lehetünk abban, hogy a Pinault-Hayek család méltóképp ünnepelte ezt a különleges alkalmat. 

Vajon követi apja nyomdokait a divatiparban, vagy valami teljesen másba kezd? Csak az idő fogja megmondani, de egy biztos: Augie előtt fényes jövő áll!

Fotó: Getty Images Forrás: Daily Mail