Salma Hayek bombasztikusan festett áttetsző csipkeruhájában

2024. június 12.
Salma Hayek nem tud hibázni, ha ruhákról van szó. Persze úgy azért könnyebb dolga van az átlagnál, hogy a férje egy valódi divatmogul.
Salma Hayek ruha

Salma Hayek ismét kifogástalanul választott ruhát. A színésznő és férje, François-Henri Pinault egy francia állami rendezvényen vettek részt, amelyet a normandiai partraszállás évfordulójának ünneplésére rendeztek Párizsban.

Az 57 éves Salma Hayek egy csillogó fekete csipkés felsővel ellátott estélyit választott a gálavacsorára. Az enyhén áttetsző felső remekül kiemelte Salma Hayek mesés alakját, a hatalmas szoknya pedig csak fokozta a drámai hatást. A ruhához fekete platformcipőt és kis fekete kézitáskát választott a színésznő. Haja sikkes hullámokban omlott a vállára, a smink központi eleme pedig az elegáns mélybordó rúzs volt. 

A Kering divatbirodalom vezére, François-Henri Pinault egy teljesen fekete öltönyben és ingben feszített felesége mellett.

Salma Hayek és férje, az est legdivatosabb résztvevői voltak

Salma Hayek és férje az est legdivatosabb résztvevői voltak

Az 57 éves Salma Hayek férje, François-Henri Pinault a világ egyik legbefolyásosabb divatipari üzletembere. Az ő vezetése alatt működő Kering nevű cég ernyője alá tartoznak olyan márkák, mint a Gucci, az Yves Saint-Laurent, a Bottega Veneta vagy a Balenciaga.

Frida című filmmel Oscar-jelölést is szerző Salma Hayek és az üzletember 2006-ban kezdtek randizni egymással, rá egy évre megszületett közös lányuk, Valentina Paloma. Az esküvőjükre végül 2009-ben került sor és a képeik alapján azóta sem csökkent egymás iránti rajongásuk. Pinault-nak az első házasságából egy fia és egy lánya született, majd válása után Linda Evangelistával randizott, akitől szintén van egy fia, a 16 éves Augustin.

Forrás: harpersbazaar      Fotó: Getty Images