Salma Hayek megható szerelmi vallomással köszöntötte férjét

2024. május 29.
Salma Hayek férje, François-Henri Pinault tegnap ünnepelte születésnapját, amelyre többek között egy csodás vallomást kapott a feleségétől.
Salma Hayek

Salma Hayek és férje között a jelek szerint még mindig forrón izzik a szerelem. A mexikói származású Salma Hayek és a francia François-Henri Pinault már több mint egy évtizede alkotnak egy párt. 

A színésznő Instagramján köszöntötte férjét születésnapján közös képekkel és az alábbi vallomással: „Isten áldja a napot, amikor megszülettél, szerelmem. Köszönöm a végtelen szeretetet és nevetést, amit minden áldott nap az életembe hozol. Isten éltessen sokáig, királyom!” – írta Salma Hayek a poszthoz.

 

Az 57 éves Salma Hayek férje, François-Henri Pinault a világ egyik legbefolyásosabb divatipari üzletembere. Az ő vezetése alatt működő Kering nevű cég ernyője alá tartoznak olyan márkák, mint a Gucci, az Yves Saint-Laurent, a Bottega Veneta vagy a Balenciaga.

A Frida című filmmel Oscar-jelölést is szerző Salma Hayek és az üzletember 2006-ban kezdtek randizni egymással, rá egy évre megszületett közös lányuk, Valentina Paloma. Az esküvőjükre végül 2009-ben került sor és a képeik alapján azóta sem csökkent egymás iránti rajongásuk. Pinault-nak az első házasságából egy fia és egy lánya született, majd válása után Linda Evangelistával randizott, akitől szintén van egy fia, a 16 éves Augustin.

Hollywoodi hírek szerint Salma Hayek és Linda Evangelista jó viszonyban vannak egymással, a nagy családi rendezvényeik mindig jó hangulatban telnek, szívesen vigyáznak egymás gyerekeire is. 

@marieclairehun

Salma Hayek és férje, aki az egyik leggazdagabb férfi az Oscar-gála utáni Vanity Fair partin. Kik azok a hírességek, akik milliárdos családba házasodtak be? Cikk a marieclaire.hu-n! #salmahayek #francoishenripinault #oscar2024 #vanityfairoscarparty

♬ Swear By It – Chris Alan Lee

Forrás: Instagram     Fotó: Getty Images