Igazi szupersztárok vonultak végig a Victoria’s Secret kifutóján – mutatjuk a legszexibb pillanatokat

2024. október 16.
A Victoria's Secret legendás divatshow-ja több év kihagyás után végre visszatért. A kifutón Palvin Barbi mellett számos legendás nagy modell vonult végig – mutatjuk az este leglátványosabb pillanatait.
Victoria's Secret 2024
  • Visszatértek az angyalok a Victoria’s Secret divatbemutatóján.
  • Palvin Barbara mellett rengeteg világsztár vonult végig a kifutón.
  • Mutatjuk a 2024-es Victoria’s Secret legdögösebb modelljeit!

Az utolsó Victoria’s Secret show 2018-ban volt, és azóta a márka gyakorlatilag eltűnt a reflektorfényből. Az okok között több tényező is szerepet játszott. Egyrészt felerősödtek azok a kritikus hangok, akik szerint a Victoria’s Secret bemutatói, valamint fehérneműi nem reprezentálják megfelelően a női testek sokféleségét. Emellett a #MeToo mozgalom is előtérbe hozta a nők tárgyiasításáról szóló vitákat, ami komoly kihívások elé állította a márkát.

A tegnap esti bemutató tehát nem csupán egy szimpla divatshow volt, hanem egy lehetőség a Victoria’s Secret számára, hogy megmutassa: tanult a kritikákból, és képes újraértelmezni önmagát. És valóban, a tegnapi show egyértelműen jelezte, hogy a Victoria’s Secret igyekszik egy modern, befogadó és sokszínű divatcéggé válni, amely képes haladni a változó korral.

2024-es Victoria’s Secret bemutatón tegnap este különböző testalkatú és bőrszínű modellek vonulhattak végig a kifutón, és bár a fehérnemű-kollekciók továbbra is a csillogásról és luxusról szóltak, sokkal inkább az önkifejezés, az egyéniség hangsúlyozása került a középpontba. A klasszikus csipkék és selymek mellett megjelentek modernebb anyagok és formák is, amelyek azt sugallták, hogy a fehérnemű nemcsak szép lehet, hanem kényelmes és viselhető a mindennapokban is.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, Palvin Barbara is újra angyalnak állt, és ő is részese volt a tegnapi nagy visszatérésnek. De mellette számos világhírű modell is megmutatta magát a látványos kreációkban.

Mutatjuk a 2024-es Victoria’s Secret divatbemutató legdögösebb fehérneműit és modelljeit!

1. Gigi Hadid a 2024-es Victoria’s Secret divatbemutatón

Gigi Hadid a Victoria's Secret divatbemutatóján

Gigi Hadid a Victoria’s Secret divatbemutatóján

A Victoria’s Secret 2024-es bemutatóját Gigi Hadid nyitotta meg hatalmas, pasztellrózsaszín angyalszárnyakban, egy hozzá illő rózsaszín aprócska kezeslábasban, és egy pár ezüstszínű magas sarkúban. Mivel a modellt egyre ritkábban látni a kifutón – néhány nagyobb show-n kívül – óriási ováció kísérte a vonulását.

2. Bella Hadid a 2024-es Victoria’s Secret divatbemutatón

Bella Hadid a 2024-es Victoria's Secret divatbemutatón

Bella Hadid a 2024-es Victoria’s Secret divatbemutatón

Gigi Hadid húga, Bella Hadid is visszatért a 2024-es Victoria’s Secret kifutójára egy vörösen izzó melltartó és bugyi szettben, amelyet egy óriási bolyhos boleróval egészítettek ki.

3. Adriana Lima a 2024-es Victoria’s Secret divatbemutatón

Visszatért Adriana Lima is a Victoria's Secret kifutójára

Visszatért Adriana Lima is a Victoria’s Secret kifutójára

Miután október 14-én Adriana Lima az Instagramon bejelentette, hogy ő is „hazatér”, és ismét angyalnak fog állni, a rajongók tűkön ülve várták a vonulását. A 2024-es Victoris’s Secret kifutójára egy dögös kockás pántos megjelenésben lépett.

4. Kate Moss a 2024-es Victoria’s Secret divatbemutatón

A 2024-es Victoria's Secret bemutatójának Kate Moss volt az egyik meglepetése

A 2024-es Victoria’s Secret bemutatójának Kate Moss volt az egyik meglepetése

Amikor a már nézők azt hitték, hogy mindent láttak, Kate Moss meglepetésszerűen megjelent a Victoria’s Secret 2024-es kifutóján! Az átlátszó fekete csipkeruhája alatt egy fekete melltartó és egy fekete bugyi rejtőzött.

5. Palvin Barbara a 2024-es Victoria’s Secret divatbemutatón

Csodásan festett Palvin Barbi a Victoria's Secret show-ján

Csodásan festett Palvin Barbi a Victoria’s Secret show-ján

A magyar szupermodell, Palvin Barbara is angyalként tért vissza, csodás ezüst szárnyakkal. Ahogy Barbi a Victoria’s Secret színpadára lépett, a férje, Dylan Sprouse gyorsan felugrott az első sorból, hogy szurkoljon neki. 

6. Tyra Banks a 2024-es Victoria’s Secret divatbemutatón

Óriási üdvrivalgás fogadta Tyra Banks fellépését a Victoria's Secret bemutatóján

Óriási üdvrivalgás fogadta Tyra Banks fellépését a Victoria’s Secret bemutatóján

Tyra Banks 2005-ben vonult utoljára a Victoria’s Secret kifutóján, tehát az ő visszatérése is óriási szenzáció volt. Az 50 éves modell csillogó fekete leggingsben, fekete-ezüst fűzőben és ezüst köpenyben mutatta meg csodás alakját.

7. Ashley Graham a 2024-es Victoria’s Secret divatbemutatón

A 2024-es Victoria's Secret bemutatóján Ashley Graham

A 2024-es Victoria’s Secret bemutatóján Ashley Graham

Ashley Graham tegnap lépett életében először a Victoria’s Secret kifutójára, ahol csillogó bodyban, áttetsző köntösben és arany virágokkal díszített szárnyakban mutatta meg magát.

8. Irina Shayk a 2024-es Victoria’s Secret divatbemutatón

A Victoria's Secret bemutatóján Irina Shayk

A Victoria’s Secret bemutatóján Irina Shayk

Irina Shayk 2016-ban volt utoljára a Victoria’s Secret kifutóján, amikor éppen Bradley Cooperrel közös gyerekükkel volt terhes. Tegnap egy csillagokkal borított, részben átlátszó egyrészes ruhában lépett a kifutóra.

9. Alessandra Ambrosio a 2024-es Victoria’s Secret divatbemutatón

Alessandra Ambrosio a Victoria's Secret kifutóján

Alessandra Ambrosio a Victoria’s Secret kifutóján

Talán Alessandra Ambrosio az egyik legmeghatározóbb Victoria’s Secret angyal, aki 2000-ben debütált a kifutón, és az azóta eltelt években a márka egyik legnagyobb nevévé vált. Tegnap egy csodás fekete, csipkés szettben mutatta meg magát.

10. Eva Herzigová a 2024-es Victoria’s Secret divatbemutatón

Eva Herzigová a Victoria's Secret show-ján

Eva Herzigová a Victoria’s Secret show-ján

Az 51 éves Eva Herzigová a ’90-es évek egyik legfelkapottabb modellje volt. Óriási meglepetést okozott, amikor tegnap este csipkés ruhájában végigvonult a Victoria’s Secret kifutóján. 

11. Doutzen Kroes a 2024-es Victoria’s Secret divatbemutatón

A 2024-es Victoria's Secret bemutatóján Doutzen Kroes

A 2024-es Victoria’s Secret bemutatóján Doutzen Kroes

Miután egy évtizedig távol volt a Victoria’s Secret kifutójától, a holland divatmodell, a 39 éves Doutzen Kroes fantasztikusan festett aprócska rózsaszín szettjében.

Fotó: Getty Images