Weisz Fanni szexi kismamafotón mutatta meg, hogy gyönyörűbb, mint valaha

2024. október 17.
A fiatal modellnek remekül áll a babapocak. Legújabb fotója ámulatba ejtő!
Weisz Fanni kismama fotó

Alig néhány hónapja, nyár elején robbant a hír: Weisz Fanninak megkérte a kezét párja, sőt boldogságuk olyan teljessé vált, hogy már első gyermekük születését várják. A gyönyörű modell sejtelmes, fekete-fehér fotón adta hírül februárban, hogy újra rátalált a szerelem Hajmási Péterrel való szakításuk után. Az események pedig felpörögtek ezt követően.

„A hír igaz! Mindkettő! Igen, eljegyeztek és babát várunk. A boldogságunk határtalan. 16 éves voltam, mikor megkérdezték tőlem, hogy mi leszek, ha nagy leszek, válaszom az volt, hogy szeretnék nagymama lenni és játszani az unokáimmal. Jelentem, ez a terv most megvalósulni látszik. Próbálom óvni a magánéletem, de veletek azért egy-két fontosabb, szívemhez közel álló részletet szeretnék megosztani” – írta az Instagram-oldalán júniusban Weisz Fanni kevéssel azt követően, hogy megmutatta rajongóinak szerelmét is.

Azóta már azt is elmesélte a szépséges modell, hogy kisfiút hord a szíve alatt, gömbölyödő pocakjáról pedig csodásabbnál-csodásabb fotók láttak az utóbbi időben napvilágot. Nemrég egy mesébe illő felvételt tett közzé a sorozatot készítő művész, melyen hófehér ruhában ragyog Weisz Fanni.

Ezúttal pedig egy nagyon vagány, szexi képet tett közzé. Fanni szűk, fehér színű bodyban, klasszikusan elegáns fazonú blézerben és dögös, hosszú szárú, fekete csizmában ragyog, és jól látszik, hogy gyönyörűbb, mint valaha.

Forrás: Instagram, Fotók: Central Archiv