Mindenki róluk suttog: ez a gyönyörű színésznő lehet Hugh Jackman új szerelme

2024. október 25.
Már régóta pletykálnak arról, hogy a Deadpool&Rozsomák sztárjára újra rátalált a szerelem. Lássuk, ki lehet Hugh Jackman új szerelme!
Hugh Jackman új szerelme

Nem manapság kezdődtek a találgatások az 56 éves Hugh Jackman és a 49 éves Sutton Foster lehetséges szerelméről, de most lángoltak fel csak igazán a pletykák, ugyanis Sutton Foster elvált a férjétől. 

Az Emmy-, Tony- és Golden Globe-díjas színész, Hugh Jackman és Sutton Foster 2022-ben együtt szerepeltek a The Music Man darabban, egy évvel azelőtt, hogy a férfi bejelentette, hogy 27 évnyi házasság után elválik feleségétől, Deborra-Lee Furnesstől. 

Hugh Jackman új szerelmével kapcsolatos találgatások akkor kezdődtek, amikor több, a Page Six-nek nyilatkozó forrás azt állította, hogy az ausztrál színész és Sutton Foster „szerelmesek egymásba”.

Hugh Jackman és állítólag új szerelme Sutton Foster

Hugh Jackman és állítólag új szerelme Sutton Foster

„100 százalékban együtt vannak, szerelmesek, és életük hátralévő részét együtt akarják leélni” – mondta korábban egy bennfentes a kiadványnak. Azt állítják, hogy Hugh Jackman és új szerelme kapcsolata stabil és erős, de távol tartják magukat a nyilvánosságtól. „Még mindig együtt vannak. Mindent megtesznek, hogy eltitkolják, de ez köztudott” – mondja az egyik forrás.

Hugh Jackman és új szerelme is erős zenés színházi múlttal rendelkeznek. Sutton Foster 1975-ben született Georgiában, és 30 éves karrierje van, beleértve a színházat, a filmeket, a tévés műsorokat és az éneklést. A kétszeres Tony-díjas előélete hasonló Hugh Jackmanéhez, hiszen mindketten a színházban kezdtek.

Mindkettőjüknek van örökbefogadott gyermeke is, Sutton Foster és volt férje, Ted Griffin a 7 éves Emily büszke szülei, míg Hugh Jackmannek van egy 24 éves fia, Oscar és egy 19 éves lánya, Ava.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images