Először látták Hugh Jackmant válása óta – így néz ki most

2023. szeptember 17.
Az X-Men 54 éves sztárja már jegygyűrűje nélkül indult biciklizni válása után – sokak szerint úgy néz ki, mint akit nagyon megviselt a szakítás.
Hugh Jackman bőrrákja miatt két biopszián esett át, kötéssel az orrán jelentkezett be

Mindenkit megdöbbentett a hír, hogy Hugh Jackman és párja, Deborra-Lee Furness 27 év után elválnak. Hollywood egyik kedvenc sztárpárja még 1995-ben találkozott először, egy évvel később pedig össze is házasodtak. Hugh Jackman és Deborra-Lee két gyereket nevelnek együtt: a 18 éves Avát és a 23 éves Oscart.

Az 54 éves Hugh Jackmant a hír bejelentése után most először látták nyilvánosan, amint egy Citi Bike biciklin elhagyja tribecai otthonát. A szemfülesek rögtön észrevehették, hogy a színész nem viseli jegygyűrűjét, de sokak szerint az is feltűnő, mennyire rossz bőrben van friss válása után. A bringázáshoz Hugh Jackman egy egyszerű, sötétszürke pólót és egy fekete nadrágot választott, tekintetét pedig Aviator stílusú napszemüveggel takarta el. Az exkluzív fotókat ITT lehet megnézni.

A páros a People magazinnak eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, hálásak a közel három évtizedért, amit férjként és feleségként együtt tölthettek, most azonban szétválnak útjaik, és úgy döntöttek „egyéni fejlődésük” érdekében külön folytatják életüket. „A családunk mindig is  legfőbb prioritásunk volt, ez ezután sem fog megváltozni. Hálával, szeretettel és kedvességgel vágunk neki a következő fejezetnek. Hálásak vagyunk a megértésért és a privát szféránk tiszteletben tartásáért ebben az időszakban, amíg a családunk alkalmazkodik a változásokhoz.”

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images