Hugh Jackmant depresszióssá tette a válás? Sokatmondó képet posztolt

2023. december 04.
Meglehetősen különös szelfiket osztott meg Instagram-oldalán Hugh Jackman, akinek idén ősszel ért véget közel 30 éves házassága. A rajongók szerint nagyon depressziós lehet.
Még csak most vált Hugh Jackman, de máris újra randizik

Mi is beszámoltunk róla, hogy idén szeptemberben közel 30 év után véget ért Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness házassága. A pár még 1995-ben találkozott először, egy évvel később pedig össze is házasodtak. Hugh Jackman és Deborra-Lee két gyereket nevelnek együtt: a 18 éves Avát és a 23 éves Oscart.

A páros a People magazinnak eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, hálásak a közel három évtizedért, amit férjként és feleségként együtt tölthettek, most azonban szétválnak útjaik, és úgy döntöttek, „egyéni fejlődésük” érdekében külön folytatják életüket.

Az azóta eltelt néhány hónap alatt ugyan már az is felmerült, hogy Hugh Jackmanre újra rátalált a szerelem, sokan úgy vélik, hogy a színész még mindig a válás hatása alatt van. Ezt igazolhatják azok a meglehetően furcsa hangulatú szelfik is, amiket Jackman néhány napja posztolt. A képeken egy napszemüveg mögött rejtőzködve néz a kamerába, és bár a tekintete nem látszik, a rajongók szerint így is egyértelmű, hogy szomorúság ül az arcán.

Bár egyelőre nehéz megmondani, mi lehet az igazság, annyi biztos, hogy Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness igazi álompárnak számítottak Hollywoodban, így nem is csoda, ha az egész világot meglepte különválásuk híre.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images