Súlyos betegséggel szállították kórházba Cristiano Ronaldo barátnőjét

2024. október 25.
Napokat töltött egy luxuskórházban. A következő időszakban otthonában fog lábadozni.
Cristiano Ronaldo barátnője kórház

Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodriguez háláját is tiszteletét fejezte ki az egészségügyben dolgozók és az őt ápolók számára. Kiderült ugyanis, hogy a közelmúltban kórházba kellett szállítani őt, ahol négy napot töltött.

Tüdőgyulladás miatt kellett kezelni Georgina Rodriguezt

Cristiano Ronaldo barátnője az Instagramon, 24 órán át elérhető történetként osztotta meg követőivel a hírt, hogy végre hazatérhet. „Végre hazamehetek! 4 napot töltöttem kórházban tüdőgyulladással, már jobban vagyok, de még a családom körében lábadozom. Köszönjük mindenkinek, a személyzet tagjainak, az orvosoknak, a nővéreknek és mindenkinek a kórházban! Csodálatosan gondoskodtak rólam, én pedig nagyon hálás vagyok nekik!” – osztotta meg az argentin származású szépség.

Cristiano Ronaldo barátnője kórházi ágyról jelentkezett be Instagramon

Cristiano Ronaldo barátnője kórházi ágyról jelentkezett be Instagramon

A legelitebb kórházban kapott ellátást

A közzétett fénykép feliratán az is látszik, hogy Rijádban, Szaúd-Arábiában tartózkodik, karján pedig jól kivehető az infúziók és gyógyszerek miatt szükséges kanül. Az ellátásra azonban valószínűleg jogos, hogy nem nagyon lehet bármi rosszat mondani, Georginát ugyanis Dubai első számú luxuskórházában ápolták.

Megtisztelő díjat kapott a közelmúltban

Cristiano Ronaldo barátnője csupán néhány héttel azt követően lett beteg, hogy a Velencei Filmfesztiválon komoly elismerést kapott dokumentumfilmjéért. Elnyerte ugyanis a Diva E Donna Év Nője díjat a Soy Georgina című dokumentumfilmjéért, amely bepillantást enged Cristiano Ronaldóval és gyermekeikkel közös életébe. A díj ráadásul nemcsak filmes munkájának elismerése, hanem annak is, ahogy magánéletében példaértékű szerepet vállal gyereknevelésben vagy karrierépítésben egyaránt.

Ősz elején komoly elismerést kapott Velencében

Ősz elején komoly elismerést kapott Velencében

Forrás: Instagram, Mirror, Fotók: Instagram, GettyImages