Nem fogod elhinni, mennyit keresnek a legmenőbb sztárok egyetlen Insta-poszttal!

2023. július 21.
Cristiano Ronaldo egyetlen Instagram-posztjáért egészen elképesztő mennyiségű pénzt kap, de az utána következő top celebek sem panaszkodhatnak.
Ezek a sztárok keresnek a legjobban egy Insta poszttal

A mai világban az Instagram, mint reklámfelület megkerülése lehetetlen. Egyre több cég jött rá, hogy ha egy hatalmas követőtáborral rendelkező híres ember reklámozza a termékeiket, akkor azt nagy tömegek fogják megvásárolni, és ebben nincs is semmi újdonság. Na de az, hogy manapság mennyit ér egy reklámposzt a közösségi médiában, egészen elképesztő méreteket öltött. 

Mutatjuk a legjobban kereső Instán reklámozó celebeket!

1. Cristiano Ronaldo

A 38 éves portugál futballista idén taszította le a trónról az eddigi első helyezettet, ugyanis mostanra 1.87 millió fontot, azaz kb. 82 millió forintot kap egyetlen szponzorált termék posztolásáért. Az 597 milliós követőtáborral rendelkező Ronaldo többnyire sportoldalakat, wellness oldalakat és internetes valutákat reklámoz. Az elmúlt években nőtt meg nagyon a reklámértéke, 2019-ben még „csak” 755.000 fontot, azaz 33 millió forintot keresett posztonként.

2. Kylie Jenner

Kylie Jenner, a Kardashian-klán legfiatalabb tagja volt az eddigi listavezető, őt taszította le a trónról Ronaldo. Azért Kylie sem panaszkodhat, hiszen a 397 millió követőjének kirakott reklámposztokért továbbra is 1.47 millió fontot, azaz durván 64 millio forintot keres alkalmanként. A Jenner-lány előszeretettel reklámozza saját smink és bőrápolási márkáját, de például olyan francia luxus divatmárkákkal is együtt dolgozik, mint Jean-Paul Gaultier.

3. Lionel Messi

A harmadik helyen ismét egy sportoló, Lionel Messi áll, akit 479 millióan követnek, és aki 1.38 millió fontot, azaz kb. 60 millió forintot keres egyetlen poszttal. Messi is főként sporttal kapcsolatos termékeket reklámoz, de nemrég megosztott egy látássegítő eszközt is. 

És a többiek…

A lista további tagjainak sincs okuk szomorkodni. Messit követi Selena Gomez, reklámposztonként 1.35 millió fonttal, utána következik Dwayne „The Rock” Jonson 1.33 millióval. A Top10-be belefért még Kim Kardashian posztonként 1.31 millió fonttal, utána következik Ariana Grande 1.3 millióval, majd ismét két Kardashian, Khloé és Kendall a 8. és 9. helyen, és végül Beyoncé zárja a sort 1.08 milliós posztolási árral.

Forrás: dailymail.co.uk   Fotó: Getty Images