A mandarin lesz 2012 színe

2011. december 19. |

Létezik egy cég, a Pantone, amely minden évben meghatároz egy bizonyos színskálát adott szezon legtrendibb színeiből. Ezek a színek mutatnak irányt a designereknek, mind a textiliparban, mind a divattervezés, vagy a lakberendezés területén. Ráadásul mindig kiválasztják az „Év Színét” is, ami 2012-ben a „tangerine tango” nevű visszafogott narancssárga árnyalat.

Az elkövetkezendő esztendő tehát az élénk színek kedvelőinek kedvez. Egy ilyen meleg, élénk de ugyanakkor nem harsány színnel, bátran játszhatsz az öltözékeid kialakításakor. Akár egy-egy ruhadarab, vagy táska/cipő erejéig építsd be ruhatáradba, és dobd fel vele mindennapjaidat! Ha annyira nem rajongsz a narancssárgáért, de mégis szeretnél „trendi” maradni, akkor próbálkozz az apróbb kiegészítőkkel, mint egy fülbevaló, vagy egy ilyen árnyalatú óraszíj.

Azt se felejtsük el, hogy nemcsak a divatban, de a szépségápolás területén is bizonyára hódítani fog ez a szín. Készülj fel tehát az élénk szemhéjpúderekre, és a mandarinos körömlakkokra!

Még több Blog

Drónnal fotózni – interjú Radisics Milánnal drónfotózás

Drónnal fotózni – interjú Radisics Milánnal

Így készült: Winkler Nóra egy új élet kezdetén drón

Így készült: Winkler Nóra egy új élet kezdetén

Megjelent a júliusi–augusztusi Marie Claire címlap

Megjelent a júliusi–augusztusi Marie Claire