Az alap gardrób darabjai, 2. rész

2014. január 15.
A múlt héten Zipy a női gardrób alapdarabjait mutatta be nektek, elsősorban a kiegészítőkre fókuszálva. Ezúttal a cipők és ruhák kerülnek fókuszba.

Sziasztok!

Ugye ismerős mindenkinek az érzés, hogy reggel nincs mit felvennünk – hiába van 110%-on a szekrényünk kapacitása ? 🙂
Az ilyen eseteknél tökéletes, ha az alapdarabodat vesszük elő. Abból sosem lehet baj, mindig jól jönnek, feltéve, ha megtalálhatók a szekrényünkben!:)

A múltkori bejegyzésemben főképp az alap kiegészítőkről írtam nektek. Ezen a héten folytatom a felsorolást, de ezúttal a cipők és a ruhák kapnak főszerepet.

Időtálló hosszú ujjú felső: fontos, hogy jó minőségű anyagból legyen (ez alapfeltétele ugyanis annak, hogy éveken át büszkén viselhesd). A csíkos mintával nem lőhetsz mellé, gyakorlatilag sosem megy ki a divatból.

Fekete farmer nadrág: nem hangzik túl izgalmasan, mégis nagyon jól kombinálható. Egy olyan alapdarab, ami sokszor jól jönne egy-egy szetthez, mégis hiánycikk a gardróbunkban.

Alkalmi ruha: életstílustól függetlenül, szinte mindenkinek szüksége van rá, jól jöhet bizonyos alkalmakkor. Ilyenkor nem árt, ha magabiztos az ember, úgyhogy érdemes több időt szánni ennek a ruhadarabnak a beszerzésére. Az alakkövető alkalmi ruhát érdemes megfontolni, mert szuper szexi tud lenni a maga egyszerűségével.

Magassarkú bokacsizma: szűk nadrágokhoz, vagy akár koktélruhákhoz is szuper. Vastag vádlira inkább a magasszárú verzióját ajánlom.

Jövő héten ugyanitt, addig pedig nézzetek be a blogomra, de megtaláltok az Instagramon is. 🙂

*Zipy