Gildakoral Flora: emlékezetes szettben a Just Cavalli bemutatón

2014. március 17.
Olasz divatbloggerünk, Gildakoral Flora a divathetek után igyekszik visszarázódni a hétköznapokba, de azért nem tud nem nosztalgiázni kicsit. Ezen a héten az egyik kedvenc outfitjet mutatja meg nektek, mégpedig azt, amiben a Cavalli-bemutatót nézte végig.

A Divat Hónapjának vége, Milánó és Párizs után én is újra itt vagyok. Be kell valljam, rettenetesen hiányolom azt a sok fantasztikus embert, akivel ott találkoztam, és az ott töltött különleges napok energiáját. Bármennyire is elfáradtam, valósággal a változatos ruhaköltemények és bemutatók rabjává váltam.

Egyik kedvenc ruhaösszeállításom képeit ezúttal olyan tehetséges streetstyle fotósok készítették, mint az Eleonora Sebastiani számára dolgozó Grazia Russia, a Tessabitnál dolgozó Claudia Bellotti, Valentina Frugiuele, és az általam nagyra becsült Miray Petrini. Éppen a Just Cavalli divatbemutatójára tartok, ami a 2014/2015-ös évad legjobb show-ja volt… szó szerint lángra lobbant a színpad. Saját ruhám pedig vegyes pink-fehér színbe borult, mely a tavaszi-nyári szezon két legjobb árnyalata. A hangsúly ezúttal a kiegészítőkön: bizánci stílusú karpereceken, az egyedi cipőkön és egy különleges clutch-on volt.

Az Am21.com vadonatúj és naprakész, Különösen a felhasználóbarát felületét szeretem, valamint a jól megválogatott márkákat, melyek között szerepel többek között a Partner in Crime, Urania Gazelli és természetesen a Mawi. A borítéktáskám egyébként éppen a Mawitól származik, Anglia tüskés ékszermárkájának kollekciójából. Emellett a vevőszolgálat is nagyszerűen működik. Mindemellett az Am21.com nem csak egy e-bolt, hanem a végső megálló a legfrissebb trendeket megismerni vágyó és a minőségi márkákat kedvelő divatőrültek számára – köszönhetően az alapos kutatásnak és a jó ízléssel összeválogatott daraboknak.

Outfit:
Szőrmekabát: Yves Salomon
Ruha: Maison Albino
Cipő: Valentino
Karperec: Sylvia Toledano
Napszemüveg: Celine
Táska: Mawi
Haj: Cotril

Fotó: Valentina Frugiuele , Claudia Bellotti , Miray Petrini , Eleonora Sebastiani