5 mobilapplikáció, amivel digitalizálhatod a ruhatárad

2014. március 24.
Ha már alig látod át a szekrényedben tornyosuló ruhahalmokat, akkor itt az idő, hogy a modern technika segítségével rendszerezd gardróbodat! Összegyűjtöttünk öt mobilapplikációt, melyek segítségével digitalizálhatod a ruhatárad.

1.Cloth

A Cloth használata nagyon egyszerű: lefényképezzük napi összeállításunkat, amiket aztán „mindennapi”, „alkalmi”, „esti” „szabadidős”, „munkahelyi” és „kedvenc” kategóriákba sorolhatunk. Az alkalmazást kiegészíthetjük egy fénykép szerkesztő programmal is, mellyel különböző filtereket tehetünk képeinkre.

Ár: Ingyenes alap-applikáció (limitált időre), kiegészítők $.99

2.Pose

A Pose ingyenesen letölthető applikáció, mely a Cloth-hoz hasonlóan működik, azonban itt nem csak a magunk örömére állíthatunk össze szetteket, de akár azonnal megoszthatjuk azokat ismerőseinkkel is. A regisztráció egyszerű, használhatjuk hozzá már meglévő Facebook fiókunkat is, de beléphetünk külön regisztrálással is. Az ismerősöktől visszajelzéseket kaphatunk összeállításainkra, így biztosan tudni fogjuk, hogy melyik az igazán nyerő outfit.

Ár: Ingyenes iOS-re és Androidra is

3.Netrobe

Ebben az applikációban minden egyes ruhadarabot tárolhatunk virtuális gardróbunkban. Erre nyilvánvalóan kell szánni egy kis időt, hiszen minden egyes darabot külön-külön le kell fényképeznünk, majd olyan kategóriákba rendeznünk, mint például felsők, nadrágok, cipők vagy kiegészítők. Az appnak van még sok további hasznos funkciója is, például elraktározza a már felvett összeállításokat, hogy sose ismételjük magunkat, de talán még ennél is jobb, hogy a Netrobe-bal egyszerűbb a pakolás is, hiszen az alkalmazás segít időjárás szerint szortírozni ruháinkat, majd e-mailben elküldi az elkészült listát, hogy biztosan semmi se maradjon ki a bőröndből.

Ár: Ingyenes iOS-re

4.StyleBook App

Ennek az applikációnak a segítségével nem csak szekrényed tartalmát rendezheted el, de számon tarthatod, hogy milyen ruhaneműből hány darabot birtokolsz, sőt, még a ruháid értékét is feljegyezheted. Még egy hasznos funkció a 10 leggyakrabban és a legritkábban hordott darab megkülönböztetése, így talán könnyebben ráveszed magad, hogy végre megválj az évek óta a szekrény aljára száműzött „egyszer még jó lesz”-típusú ruháidtól. A ruhadarabok importálhatóak egyenesen a fényképek mappából is, majd eltávolíthatjuk a zavaró háttereket, így egyszerű, fehér felület előtt lesznek láthatóak.

Ár: $3.99 iOS-re

 

5.TouchCloset App

Alkosd meg a virtuális ruhatárad, amit néhány mozdulattal egyszerűen átlapozhatsz telefonodon. A különböző kategóriák segítségével sokkal átláthatóbb lesz, mint valódi gardróbod. Az app különlegessége, hogy online vásárlási funkcióval is ellátták, így azonnal hozzáadhatod a frissen megvásárolt ruhadarabokat.

Ár: $9.99 iOS-re