Újdonság: melltartó, amit csak a szerelem nyit

Bár a szívhez továbbra sem találták meg a kulcsot, egy nemrég kifejlesztett forradalmi melltartót a már kialakult heves érzések garantáltan nyitnak.


A True Love Bra-ra (Igaz Szerelem) keresztelt melltartó a romantikus érzéseket keveri a hideg technikával: működésének alapelve, hogy a bal felében levő szenzorok folyamatosan továbbítják a szívritmust egy saját fejlesztésű telefonos applikációnak, amely aztán meghatározza, hogy a fokozódó szívdobogás valóban az „igaz szerelem” faktornak tudható-e be. Ha igen, akkor a melltartó elöl, középen levő kapcsa automatikusan kioldódik, így könnyítve meg a másik fél további feladatait.

A modern ruhanemű ugyanakkor hatásos védelem is: szerelem hiányában ugyanis még erőszak hatására sem nyílik. Kétkedők joggal vetik fel, hogy heves szívdobogás sport hatására is létrejöhet. Valóban, de a kis alkalmazás a fejlesztők szerint képes különbséget tenni a különböző eredetű fizikai reakciók között. Így nem kell aggódnunk amiatt, hogy az edzésélményünket vagy esélyeinket az állásinterjún melltartónk váratlan szétpattanása teszi tönkre. Arra a problémára azonban egyelőre még nincs megnyugtató megoldás, hogy sokan romantikus érzések híján is szeretnének néha megválni alsóneműiktől…

Mindezek ellenére Mexikótól Bangladeshig eddig is rengetegen érdeklődtek a high-tech női csodadarab felől a márka Facebook oldalán. Sajnos pár napja kiderült, a melltartó csak egy ravasz reklámfogás az idén 10 éves Ravijour részéről: kereskedelmi forgalomban egyáltalán nem kapható, és célja mindössze annyi, hogy a japán gyártó egyéb fehérneműire hívja fel a figyelmet. Ezek után nem meglepő, hogy a félig japán, félig angol hivatalos honlapon ez az izgalmas melltartó nem is szerepel.

Ára tehát egyelőre nincs az Igaz Szerelemnek, ám egy biztos: ha egyszer bevezetik, onnantól a heves vágyak nemcsak az érzelmi gátakat fogják átszakítani, hanem a melltartókapcsokat is.