Stílusversenyt indít bloggerek közreműködésével a Swarovski

2014. március 25.
A Swarovski és 4 vezető nemzetközi blogger a stílust és divatot ünnepli egy új interaktív online versennyel. Március 25-től április 21-ig a bloggerek styling ötleteiket, inspirációikat osztják meg – a posztokon keresztül mutatják be a 2014-es tavaszi/nyári szezon 4 must-have viseletét a Swarovski ékszereket használva.

A verseny minden héten más-más témára és viseletre fókuszál. A versenyben bárki részt vehet, aki egy – az aheti témára fókuszált – fotót posztol magáról az Instagramon Swarovski ékszert viselve, a #SwarovskiLook hashtag használatával.

A nemzetközi vendég blogger minden héten kiválaszt egy nyertest, aki az aheti témával kapcsolatos 3 darab Swarovksi ékszert nyer. A heti nyertesek a grand finaléba is bekerülnek – a verseny végső nyertetést április 21-én választja ki a 4 blogger és a Swarovski képviselői: a fődíj 1 évre való Swarovski ékszer!

Az első héten Amber Renae, az ausztrál The Style Engineer bloggere mutatja be az ‘Everyday Chic’ viseletet.

A második hét az ‘Urban Glam’ jegyében telik el, a spanyol Priscilla Betancor – My Showroom Blog – vezetesével.

A Mellow Mayo bloggere, a hong kongi Mayo Wo osztja meg ötleteit a ‘Spring Look’ téma keretein belül.

Végezetül pedig Jenny Bernheim, amerikai blogger, stylist és tervező mutatja be a ‘More is More’ trendet, a Margo and Me c. blogon keresztül.

Magyarországon, a Marie Claire online-on is blogoló Festy prezentálja az „Everyday Chic” témát.


Festy

A Swarovski 2014-es tavaszi/nyári kollekció számos olyan darabot tartalmaz, amely többféleképpen hordható. Az interakítv #SwarovskiLook verseny pont a márka sokoldalúságát mutatja „Az ékszerek játékosak, nincsenek szabályok. Fontos, hogy legyünk bátrak kombinálni és közben szórakozzunk jól!” – tanácsolta Nathalie Colin, a Swarovski kreatív igazgazótja.

A verseny a következő platformokon követhető: Facebook, Instagram és Pinterest.