Indul a stylistképző

2014. március 27.
Stylistképző tanfolyam indul a Sanoma Médiaakadémián. Akit annyira érdekel a divat világa, hogy akár hivatásszerűen is foglalkozna vele, érdemes jelentkeznie.

Jelentkezz a tanfolyamra, ha érdekel a divat világa, vonz a divatújságírás és – szerkesztés, szeretnéd tudni, hogyan készülnek a nagy magazinok divatoldalai, szeretnél megismerkedni a hazai divattervezőkkel, kíváncsi vagy az aktuális szín- és anyagtrendekre, ha szeretnéd elsajátítani a sminkelés alapfortélyait, vagy ha a  gyakorlatban akarod magad kipróbálni, hogy alkalmas vagy-e erre a hivatásra.

Kurzusvezetők:

Benkő Judit divatszerkesztő

„Mi saját magunk tapostuk ki az ösvényt, a saját bőrünkön tanultunk meg sok mindent, és úgy gondoljuk: miért ne profitálhatnának hallgatóink mindabból, amit mi már tudunk…?!  Igen, stylistnak lenni néha fáradságos munka, de az eredmény mindenért kárpótol!”

Horkai Nóra stylist

„Arra különösen büszke vagyok, hogy a Sanomának megalakulása óta a munkatársa vagyok. Mindazt pedig, amit tudok, szívesen átadom az utánunk jövőknek.”

Az utolsó napon Lovas Kinga make up artist a HEAN Cosmetics Factory magyarországi vezető sminkese segítségével megismerkedhettek a sminkelés alapjaival.

Ha szívesen részt vennél a kurzuson, jelentkezz 2014. április 10-ig önéletrajzzal és rövid motivációs levéllel (mediaakademia@sanomamedia.hu)

További információ: http://mediaakademia.sanomamedia.hu/?courses=stylist-kepzes

Érdeklődni lehet a részletekről Benkő Juditnál, e-mail címe: vartus@t-online.hu

A tanfolyamzáró sminknapot biztosítja: Hean