Gildakoral Flora a nyár legújabb napszemüvegeit próbálta

2014. március 28.
Gildakoral Flora egy különleges napszemüveg bemutatón járt, ahol maga is képbe került nemcsak az idei szezon újdonságaival, hanem a végén szó szerint is.

Idén február 22-én, még a milánói divathét keretében volt szerencsém részt venni a Safilo által szervezett „Digitális vezetés fizikai megjelenése, színesben” rendezvényén. Az esemény kreatív koncepciójának részeként hangadó bloggerekről készített Simone Falcetta, a híres olasz fotósnő képeket, amint a Safilo 2014-es napszemüveg-kollekciójának egy-egy darabját viselik.

Én egy igazán menő és új márka, az Oxydo egyik darabját vettem fel (Sigrid Calon for Oxydo). A szemüveg igazán kidomborította a vagány oldalamat: öröm volt viselni. A Safilo bemutatóterme egyébként elsőre úgy fest, mintha egy hófehér szentélybe lépnénk be, ugyanakkor teljesen barátságos és nyugodt a hangulat, a bennünket körülvevő luxus napszemüvegek ellenére is.

Az elkészült portrékban végül főként a 2014-es év vezető márkáinak erős színei köszöntek vissza, és a pop-art atyjának, Andy Warholnak a képeit idézik stílusukban.