Tiéd lehet a nyár legmenőbb ékszere

2014. május 20.
Ezen a héten a PandArte bloggere egyik kedvenc magyar tervezőjét mutatja be nektek, aki ellenállhatatlanul gyönyörű ékszereket készít! Ő Soie Essentielle.

Évek óta figyelem és követem Farkas Eszter, vagyis Soie Essentielle munkásságát. Mindig is tetszett, ahogy mesteri érzékkel kombinálja össze a színeket, anyagokat és formákat, mert egyszerűen jó ránézni az ékszereire, sugárzik belőlük a harmónia.

Eszter, mint minden Nő, imádja az ékszereket, ezért amikor csak lehetősége adódott vásárolt is belőlük rendesen. Ennyiben viszont nem merült ki a szenvedélye, mert otthon ezeket szétszedte, átalakította, máshogy rakta össze, aminek a végén maradt egy csomó felesleges alapanyaga. Ezekhez aztán még rendelt pár dolgot, és szép lassan kialakította a saját stílusát, amelyet azonnal fel lehet ismerni.

A legnagyobb kedvenc a karkötőkből, nyakláncokból és fülbevalókból álló Wave kollekció – a szivárvány összes színében, ráadásul végtelen kombinálási lehetőséggel. Eszter természetesen egyéni igények szerint is készít ékszereket!
Abszolút egyedülálló alkalom, hogy Eszterrel együtt szervezünk egy workshopot, ahol megmutatja nektek, hogyan készülnek az ékszerei. Szóval most ti magatok tervezhettek, és alkothatjátok meg saját nyakláncotokat vagy karkötőtöket PandArte és Soie Essentielle közös workshopján.

A részletekért kattints ide!

PandArte

A galériáért kattints a képre!