Így rajtolt a Gucci a milánói divathét első napján

2014. szeptember 19.
Bloggereink Magdi és Festy megérkeztek Milánóba, ahonnan fotókkal és rövid posztokkal jelentkeznek majd be a divathétről. Elsőként a Gucci show-ról számolnak be.

Sziasztok!

Hajnalban megérkeztünk Milánóba és a hotelszobánkban már várt ránk a névre szóló Gucci meghívónk. Gyorsan felöltöztünk és indultunk is a belvárosba, ahol már gyülekeztek a hírességek, bloggerek és fashionisták, akik közül legnagyobb örömükre személyesen is megismerhettük nagy kedvencünket, Chiara Ferragni-t.


Chiara Ferragni-val

Szerencsére a bemutatón kiváló helyet kaptunk, a 3. sorban Anna dello Russo mögött ültünk, és akár merre néztünk a divatszakma legnagyobbjait láthattuk. Nem hiába ezzel a show-val indult Milánóban a fashion week, az ikonikus olasz divatház ezúttal is lélegzetelállíító kollekciót alkotott. Hatalmas élmény volt ez nekünk, és még mindig alig hiszük el, hogy a divatszakma legmagasabb szintjére is betekinthettünk, annál is inkább, mert egy blogger életében az jelenti az egyik legnagyobb sikert és elismerést, hogy meghívjást nyer egy hasonló show-ra.

Hamarosan újabb infókkal és fotókkal jelentkezünk!

Festy és Magdi

Saját outfitek:

Magdi:
-F&F blúz, H&M szoknya, Janka Arnóczy karkötő, Zara táska

Festy:
– Janka Arnóczy ruha, Calvin Klein táska