Telefonos játék cipőőrülteknek

2014. október 02.
A legelvetemültebb cipőmániások már mobiltelefonjaikon is dúskálhatnak a legmenőbb tűsarkúkban. ha a Stiletto Wars nevű telefonos játékkal múlatják az időt. A nyeremény pedig nem csak a győzelem jóleső érzése, hanem akár egy valódi pár álomlábbeli is lehet!

A Stiletto Wars névre keresztelt játék a népszerű Candy Crush analógiájára készült, azaz lényege, hogy legalább három elemet – jelen esetben dizájnercipőket – csoportosítsunk egymás mellé, és tegyük ezt minél többször, mielőtt lejár az időnk.

A mobilapplikációt a Harrods áruház fejlesztette ki, legújabb luxus cipőboltjának, a Harrods Shoe Heaven megnyitójának alkalmából. De a legjobb, hogy a játék örömén túl a Stiletto Wars csodás meglepetésekkel is szolgálhat. A játékosok pontszámai felkerülnek egy listára, és a játékosok közül minden hét végén, vasárnap este 8-kor egy 500 fontot érő ajándékkártyával jutalmazzák a legtöbb pontot szerző cipőzsonglőrt. Így nem csak a mobiltelefonunk képernyőjén gyönyörködhetünk a dizájner lábbelikben, hanem haza is vihetjük álmaink tűsarkúját. 

Október végén ráadásul az összes játékos között kisorsolnak egy Harrods VIP-csomagot két fő részére, ami a vásárlási utalványon túl többek között kényeztető manikűrt, pedikűrt és hajvágást is tartalmaz. 

A luxusáruház szóvívője büszkén mutatta be a divatos játékot, és hozzátette: „Mindenkiben van belül egy kis titkos kockaság, de sokaknak kell ehhez egy stílusos forma. A Stilletto Wars ötvözi a játék örömét, a luxus dizájnercipőket és a csodás nyeremények lehetőségét – tökéletes kombináció!”