MCFD 2014 bemutatók: ÉMÉ, Fibula, Klara Kalicz, Szidonia Szep, Zoe Phobic

2014. november 11.
A Marie Claire Fashion Days vasárnapi bemutatói is nagy sikernek örvendtek: következzen az ÉMÉ, a Fibula, Klara Kalicz, Szidonia Szep és Zoe Phobic 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának összefoglalója.

A nagyfelbontású galériáért kattints a képekre!


ÉMÉ

A trópusi hangulatot idéző, igazán nőies kollekcióban a flamingómintás öltözékek kerültek előtérbe. A világos rózsaszíntől egészen a tűzpiros árnyalatig terjedő színskála nagy kedvencünk lehet a következő szezonban – a nyári forróságban pedig külön jól jön, hogy a ruhák optikailag nyújtanak.

 

Fibula

A márkánál is a már jól bevált pasztellszínek hódítanak, amihez egy kis virág- és növénymotívumok is társulnak. A minimalista kollekció összes ruhája nagyon könnyednek hatott, amihez a finom ráncolódások és az anyaggyűrődések is hozzájárultak. Kedvencünk a hosszú, pasztellzöld színű maxiruha, amit a nyáron csak magunkra kell kapnunk és már mehetünk is a városi forgatagba.

 

Klara Kalicz

A kollekció, amelyben rendkívül elegáns és klasszikus ruhadarabokat találhatunk, szinte minden egyes darabjának ellentmondását a szürke és fekete szín kontrasztja adja. A kézzel festett öltözékek mindegyike szabadon hagyott egy-egy felületet: mélyen dekoltált maxiruha, rövidnadrág és a hasunkat szabadon hagyó felső egyaránt megtalálható Klára tavaszi-nyári kínálatában.

 

Szidonia Szep

A minimalista kollekció fehér színben, különböző anyagvariációk felhasználásával készült  – a  ruhák pedig olyan egyszerűen szépek, hogy egy pillanat alatt könnyűvé varázsolják az öltözékünket. A dizájner 2015-ös tavaszi-nyári darabjai igazi klasszikusok, amik örök kellékei lehetnek a gardróbunknak.

 

Zoe Phobic

Szimon Ágnes Nóra dizájner igazán nőies ruhákat álmodott meg jövő nyárra, amik fő alapelemét az áttetsző anyagok adták – mint például a muszlin, a tüll és a leheletvékony pamut. A partiruhákat is tartalmazó kollekció minden bizonnyal nagyon népszerű lesz a divatrajongók körében, hiszen a sötét árnyalatok mellett itt is megjelennek a pasztellszínek.

Fotó: Nagy Attila