Modellek csatája: Victoria’s Secret vagy Chanel bemutató?

2014. november 24.
Nehéz helyzetbe kerültek a topmodellek: az idei Victoria's Secret és a Chanel bemutató egy napra esett. Vajon melyik showt fogják választani?

Karl Lagerfeld a fél modellvilágot kellemetlen helyzetbe hozta azzal, hogy a Chanel Métiers d’Art divatbemutatóját ugyanarra a napra tette, mint amikor a Victoria’s Secret idei, 2014-es fehérneműshowja lesz.

Malaika Firth, Cara Delevingne, Joan Smalls és néhány angyal – köztük Candice Swanepoel és Karlie Kloss – döntéshelyzetbe került: melyik divatbemutatón vegyenek részt úgy, hogy ne bántsanak meg egy dizájnert sem?

A Victoria’s Secret állandó topmodelljeinek, az angyaloknak adott a helyzetük, ugyanis a márka elsőbbséget élvez a karrierjükben,ám Jourdan Dunn, Lily Donaldson és Josephine Skirver – a Chanel korábbi modelljei is a fehérneműbemutatót választották.

Van olyan topmodell, aki viszont elutasította a Victoria’s Secret ajánlatát. A fehérneműműrka fotósának, Russell Jamesnek Kendall Jenner a nagy kedvence – ő a Chanel mellett döntött. Igaz, Kim Kardashian húga már nyugodtan válogathat, hiszen a magáénak tudhatja az Estée Lauder 2015-ös reklámkampányait is.

A kérdés tehát adott: vajon kik azok a szupermodellek, akik Londonba utaznak a Victoria’s Secret showjára, s kik azok, akik Salzburgot választják úticélul, hogy felléphessenek a Chanel bemutatóján? December 2-án minden kiderül.

Cara Delevingne a Victoria’s Secret 2013-as showján és a Chanel 2014.15-ös őszi-téli bemutatóján


Candice Swanepoel a Victoria’s Secret 2013-as showján és a Chanel 2012-es tavaszi-nyári bemutatóján


Karlie Kloss a Victoria’s Secret 2013-as showján és a Chanel 2011 -es Resort bemutatóján


Lily Donaldson a Victoria’s Secret 2013-as showján és a Chanel 2009-es tavaszi-nyári bemutatóján