Bemutatjuk a panyizsuzsi jelenséget

2017. április 05.
Szín. Tiszta. Üveg. A panyizsuzsi ékszerek állandó védjegye a mesteri színkombinációk és a geometrikus formák.

Panyi Zsuzsi építészként végzett, másoddiplomáját online marketing szakon szerezte meg. Ezekből garantáltan profitált, amikor is 2007-ben – egy cipősdoboznyi üveggel és egy öreg üvegvágóval felfegyverkezve – belevágott az üvegékszerek készítésébe, majd fél év múlva már saját kemencét is vásárolt az addigi bevételből. Azután pedig nem volt megállás! Vállalkozását kezdetben kényszer motiválta kisgyerekek mellett, azonban mára számos nőnek példaképként szolgál Zsuzsi útja és sikerei. Rendszeresen tart online képzéseket, ahol iparművész, kézműves és alkotó nőknek mutatja meg, hogyan menedzseljék Önmagukat, vállalkozásukat és érjenek el anyagi sikereket, az alkotói szabadság megőrzése mellett.

Szín. Tiszta. Üveg

A panyizsuzsi ékszerek állandó védjegye a mesteri színkombinációk és a geometrikus formák. Alapanyagok tekintetében üveggel és ezüsttel dolgozik a tervező, amelyeket rendkívül változatos művészeti inspirációk ihletnek és végeredményben inspiráló, fantáziadús nevekkel ruházza fel az elkészült darabokat. A termékpaletta pedig rendkívül gazdag: kedvünkre válogathatunk gyűrűk, medálok, fülbevalók, mandzsettagombok, karkötők, kitűzők és nyakláncok között is, de Zsuzsi kifejezetten férfiaknak és gyerekeknek szánt ékszereket is megálmodott. Ráadásul érdemes a panyizsuzsi blogot is követni, ahol Zsuzsi divatról, dizájnról, inspirációról és az őt körülvevő világról ír, amellett, hogy öltözködési tippeket is ad és bepillantást enged a darabjai születésébe!

Legújabb, JEL kollekcióját Bíró Ágival, egy scrapbook alapanyagokat gyártó cég vezető tervezőjével közösen álmodták meg és most kapaszkodjatok meg: nincs benne üveg. (Hatásszünet.) Az ezüstmedálok történeteket hordoznak és az ékszer a motivációval találkozott a darabok születése során. Tökéletes választás akár a közeledő Anyák-napjára, de ballagásra is!

A mottója pedig? „A lényeg, meglátni az anyagban a szépséget, megragadni a pillanatot, megtalálni hozzá a formát, amik kiemelik és elvarázsolják az üveget.”

A Marie Claire 10. születésnapjára a panyizsuzsi márka is készült egy meglepetéssel!
Keresd az április 12-én megjelenő Marie Claire-t!