Bemutatjuk a MUSU bringás stílusát

2017. április 07.
A MUSU (ami a musziságok és súlyosságok szavak összevonásából jött létre) Dulibán Bernadett és Szalma Boglárka „agyszüleménye”. 2007-ben indították közös vállalkozásukat, mely abban az évben a Sziget Fesztiválon debütált.

A két, kétségkívül rendkívül kreatív elme ötletei olyan tárgyak formájában öltenek testet, mint a ruhadarabok, amelyeket ők terveznek, varratnak majd transzfervasalással vagy hímzéssel kerülnek fel az általuk tervezett minták végső helyükre. A kiindulópont minden esetben kézi rajz, legyen ez nagyon cuki, vicces, de elgondolkodtató és esetenként elborult minta is.

A Budapesten számos viszonteladónál is megtalálható márka ismerősen csenghet a biciklizés és a kreatív önkifejezés szerelmeseinek: a MUSU ruhák bicajozás közben kényelmes, egyedi és csinos viseletet nyújtanak és az első hazai bringás divatbemutató szervezésében is részt vettek. Ráadásul mindenféle kiegészítőre is gondoltak a lányok: a 2010 óta működő Pimpupyourbike by musu oldalon olyan bringás apróságokat kínálnak, mint vázmatrica, körmatrica, küllőprizma, láncos prizma vagy éppen a csillagos küllőgyöngy! A repertoárjukban találhatóak nyak- és derékmelegítők (amelyek egyébként a legkeresettebb termékeik, évszaktól és bringázástól függetlenül), kesztyűk, telefon hátlap, laptoptáska, de matrica bringára, laptopra, netbookra de akár fényvisszaverős termékek is, amelyek nagyon keresettek és a saját webshopjukból is elérhetőek!

A Marie Claire 10. születésnapjára a MUSU is készült egy meglepetéssel!
Keresd az április 12-én megjelenő Marie Claire-t!