Bemutatjuk az Alma Abonyi karakteres formáit

2017. április 08.
Abonyi Alma a Magyar Képzőművészeti Egyetem szobrász szakán diplomázott, így nem meglepő, hogy táskái és ékszerei igazi hordható műalkotások!

A 2013 őszén megjelent Phoenix darabok a névadó mitológiai madárhoz hasonlatosan folyamatosan léteznek és újraélednek, 2015-ben a Phoenix RGB formájában elsőként színesebben születtek újjá. A kettő között megjelent Anorthic kapszulakollekció kristály ihletésű darabjaiban a geometriai szigort megtörik az anyagváltozatok és a színtársítások. A márka női és uniszex darabokat egyaránt kínál – a formák szoborszerűek, de praktikusak és strapabíróak, az anyaguk pedig epoxy gyanta, szén- és alumíniumszövet bőrrel és szőrmével ötvözve. A hagyományos eljárások az innováció harmonikus keverése, a kreatív kísérletezés az Alma Abonyi egyik védjegye.

2016-ban egy új termékvonallal jelentkeztek, ez a NINE by Alma Abonyi. A változatlanul 100% handmade darabokat a hagyományosabb anyaghasználat jellemzi, ugyanakkor a különleges carbon hatású bőrökkel nem szakad el a márka világától. A végeredmény minden esetben jellegzetes és karakteresen Almára jellemző: kreatív, új utakat kereső és szemet gyönyörködtető.

A Marie Claire 10. születésnapjára az Alma Abonyi márka is készült egy meglepetéssel!
Keresd az április 12-én megjelenő Marie Claire-t!

A magazinhoz csomagolt ajándék ékszerekkel készített szelfivel egy különleges műteremlátogatással egybekötött villásreggelit nyerhettek – részletek az Alma Abonyi Facebook-oldalán.