Bemutatjuk a GabriellaVeszpremi imádnivaló táskáit

2017. április 09.
Veszprémi Gabi lendületes, mindig valamilyen izgalmas részletmegoldással vagy felülettel „felfegyverkezett" táskát álmodik meg – amelyek mégis végtelenül hordhatóak és szerethetőek.

A MOME-n most diplomázó Gabi az Accademia de Belle Arti de Brera-n is csiszolgatta tudását. A fiatal tervező a mostani, feltörekvő hazai dizájnergeneráció egyik reménysége: a neve már sokaknak ismerősen csenghet, ugyanis 2012 óta aktív szereplője a hazai szcénának, Gabi a 2011-ben alapított KOMOD formáció egyik alapító tagja. Egyedi, kifogástalan minőségű, szabászatilag igencsak hosszú pórázra engedett női ruhákat és kiegészítőket kínáltak, amelyeket a 2012-es Gombold Újra! pályázaton való eredményes szereplés után a nagyközönség is megismert és megszeretett. Számos szerethető és esztétikai csemegékben bővelkedő kreáció fűzhető a nevükhöz.

Gabitól nem áll távol a kísérletezés és hagyományokkal való amolyan diszkrét szakítás: kreativitásának nagyjából a fantáziája szab határt, a végeredmény pedig mégis hordható. Innovatív és korlátokat nevetve átugró alkotások kerültek ki a kezei közül a Je Suis Belle tervezőivel való együttműködés kapcsán: Gabi nevéhez köthetőek a JSB táskái. Saját nevét viselő márkája (GabriellaVeszpremi) amellett, hogy mindennapi viseletre kínál táskákat, különlegessé teszik viselőjük öltözékét.

A Marie Claire 10. születésnapjára a GabriellaVeszpremi márka is készült egy meglepetéssel!
Keresd az április 12-én megjelenő Marie Claire-t!