Bemutatjuk a Lucky Shepherd Designer Store-t

2017. április 11.
2015 decemberében nyitotta meg kapuit a Fő utcai Lucky Shepherd Designer Store, amely hamar a divat- és dizájnkedvelők törzshelyévé vált.

A gyönyörűen kialakított, impozáns belső terű üzletet Juhász Dóra, Szerencsés Gabó és Büki Szabina álmodták (és valósították) meg. Korábban Dóra és Gabó már vittek egy közös showroom-ot a Jurányiban és a hazai divatot követők számára mindkettejük neve garantáltan ismerős: Gabó ruhadarabjaival, Dóra pedig bőrtáskáival vált ismertté.

Az alapító-tervezők termékei mellett a Folenta, a Zemse, a Fanni, a Fanni’s Jewelry valamint a madmé ékszereit és a CAMOU, a Lazlo, Samea Noori, az EmeseB és a Mánia by eeve ruhadarabjait valamint Janka Arnóczy kiegészítőit, papírtermékeit és lakberendezési tárgyait csodálhatják meg az arra járók – készüljetek úgy, hogy bőven legyetek időtök körbenézni az üzletben megtalálható dizájnerek egyedi munkái között! Igazából mindegy is, mire lenne szükséged – legyen az ruhadarab az elegánstól az abszolút lezser, sportosig, otthonodat szépítő dolgokok, vagy éppen kiváló bőrtáska és a legkülönfélébb stílusú ékszerek – garantáltan találsz a kedvedre valót a Lucky Shepherdben, amelyre már a Forbes is felfigyelt. Ráadásul a férfiakra is gondolnak! Pirospont. Vagy csillagos ötös?

A Marie Claire 10. születésnapjára a Lucky Shepherd Design Store is készült egy meglepetéssel!
Keresd az április 12-én megjelenő Marie Claire-t!