Mesés tavaszi ékszerek

2017. április 11.
A PandArte bloggere most mesés tavaszi ékszereket mutat nektek!

 

A PANDORA legújabb, tavaszi kollekciója arra inspirálja a nőket, hogy legyenek hűek önmagukhoz, és mindahhoz, amiben hisznek. DO = IGEN! Ezek az ékszerek ragyogóak, sokoldalúak és erőt sugárzóak, akár csak a nők, így nem nehéz megtalálni azokat a darabokat, amikkel igazán ki tudjuk fejezni magunkat.

Társadalmi felelősségvállalás és mesteri munkák

Érdekesség, hogy a nemzetközi sikerű dán márka minden egyes ékszere kézzel megmunkált, amiket egy thaiföldi kirendeltségben, etikusan beszerzett minőségi anyagokból, felelősségteljesen készítenek! Igazi mesteri munkák ezek, hiszen egy ékszerükön átlagosan 30 szakképzett ember dolgozik.

A pozitív cselekedetek iránti elhivatottság már 1982-es alapítása óta központi szerepet tölt be a PANDORA életében. A cég folyamatosan mind többet tesz azért, hogy csökkentse környezetre gyakorolt hatását és tudatos tevékenységeivel népszerűsítse a fenntartható magatartásformákat a gyártási folyamatok összes területén – nemcsak az alapanyagok, design és ellátási lánc, de az emberek egészsége és boldogsága is fontos számára.

Fejezzük ki önmagunkat!

Saját magunk lehetünk ékszerszettünk megtervezői, hiszen a  PANDORA széles és izgalmas termékskálájában nem csak kész termékek vannak, hanem rengeteg apró kis kiegészítő, charm és petite elemek amiket mi kombinálhatunk össze ízlésünk szerint. Igazi kreatív és csajos játék ez:) Minden egyes ékszer egy pozitív értéket szimbolizál, amiben hinni, és, amit csodálni lehet. Választásaikkal a nők valami fontosat árulnak el magukról!

Az én választásom

Amikre én egyből lecsaptam, azok a letisztult vékonyabb karkötők, amiknek gyönyörű pasztell színük van, és amikhez vékonyabb és vastagabb gyűrűk is tartoznak. Nagyon jól lehet őket kombinálni, könnyedek és frissek, akár már egy darab viselete is elég lehet, kettő pedig még jobb.

Aki viszont a tavasz miatt szeretne egy kicsit virágba borulni, neki találták ki például a tűzzománccal színezett Magnólia gyűrűt, az összes virágos charmot, fülbevalót és kiegészítőt. Érdemes végignézni a tavaszi kollekció összes darabját, mert biztosan megtaláljátok benne önmagatokat!