A tökéletes kis fekete ruha

2017. október 21.
A Mommy and More bloggere, Badics Beatrix megmutatja nektek, hogyan lehet egy fekete ruhát variálni - egy héten át.

Nem tudom megszámolni, hány alkalommal fordult elő velem, hogy reggel tanácstalanul álltam a gardróbszekrény előtt, arra várva, hogy megszálljon egy isteni sugallat, mit is vegyek fel aznap. Bár sok ruhám van, nem egyszer előfordul, hogy nem találom a megfelelő darabot és semmiben nem érzem jól magam. Milliószor kívántam már, hogy legyen egy-két olyan ruhadarabom, amelyet bármilyen alkalommal bevethetek. Hogy mik például? Mondjuk egy fekete nadrág, egy fehér blúz, vagy egy jól szabott blézer, hogy a klasszikusoknál maradjunk. No és persze a kis fekete ruha, amely nélkül elképzelhetetlen egy nő ruhatára. És hogy mennyire sokoldalú is a LBD, azt most egy izgalmas kihívás keretében mutatom meg nektek. A hét minden napján ugyanazt a fekete ruhát viseltem, de a kiegészítők variálásával különféle stílusokra hangolva, hogy bebizonyítsam, nincs szükség millió ruhadarabra ahhoz, hogy minden nap stílusosan és sokféleképpen öltözzünk fel. A fekete ruhát az Enemy in the Wardrobe csapatától választottam, amely egy elképesztően magas minőséggel dolgozó magyar márka kiváló anyagokkal és visszafogott sziluettekkel a slow fashion jegyében. Érdemes megnézni a brand teljes kollekcióját, a Lookbookot ITT oldalon éritek el. Lássuk, hogy az én hetem hogyan alakult ebben a csodás fekete ruhában!

Hétfő

A hétfői szettemet a hétkezdő megbeszélésekhez hangoltam. A ruhát a ballonkabát színével megegyező övvel egészítettem ki, és néhány passzoló karkötővel is feldobtam. Szeretem ezt a visszafogott, mégis mutatós összeállítást.

Ruha: Enemy in the Wardrobe / Öv, karkötők: Enemy in the Wardrobe / Szemüveg: Thinwood Eyewear

Kedd

A kedd reggeli idő kissé morcos volt, így arra gondoltam, hogy ehhez igazítom aznap a kis feketém stílusát is. Motoros csizmát és bőrdzsekit vettem fel hozzá, de a kedvenc részletem az összeállításból az egymásba kapcsolható övek, amelyek szupervagánnyá varázsolják a teljes megjelenést.

Ruha: Enemy in the Wardrobe / Öv, karkötők: Enemy in the Wardrobe / Bőrkabát: Glam Boutique

Este az Operába mentünk, így a bakancsot magassarkúra cseréltem, kiegészítőkben pedig az aranyra szavaztam.

Ruha: Enemy in the Wardrobe / Öv, karkötők: Enemy in the Wardrobe / Táska: Parfois

Szerda

Valahogy úgy alakult, hogy mindig a szerdai napokra jön össze a legtöbb tennivaló. Ez a hét sem volt kivétel alóla, reggel a gyerekorvosnál kezdtünk, aztán irány két találkozó, délután pedig még úszás is várt ránk. Ehhez a sok teendőhöz igazítottam az aznapi összeállítást is, a fekete ruhám alá egy csíkos pólót vettem fel, fölé pedig egy szintén Enemy in the Wardrobe kabátkát. A virágos cipőm színei pedig ezúttal a kiegészítőimen köszöntek vissza.

Ruha: Enemy in the Wardrobe / Kiegészítők: Enemy in the Wardrobe / Kabát: Enemy in the Wardrobe / Táska: Jurekka

Csütörtök

Ezen a napon a sportos énem követelt magának egy kis teret, úgyhogy engedtem a nyomásnak J. A reggeli hűvös ellen egy pufidzsekit vettem fel, és a kedvenc piros sportcipőmet. Szerintem a kis fekete ruhám ezzel az összeállítással is tökéletes!

Ruha: Enemy in the Wardrobe / Kiegészítők: Enemy in the Wardrobe / Kabát: Armani – Van Graaf / Hátizsák: Tommy Hilfiger – Van Graaf / Napszemüveg: Dior / Sportcipő: Skechers

Péntek

És elérkezett a péntek, ami egyet jelent a hétvégével (legalábbis nálam), a programdömpinggel – mozi, vacsi a barátokkal, randiest, miegymás – így az aznapi összeállításom is ez alapján készült. A fekete ruhát ezúttal minden kiegészítőtől mentesen vettem fel egy erőteljes színű oversize kardigánnal, a leopárdmintás táskámmal és a legújabb őrülettel, aminek egyenlőre én magam sem tudtam ellenállni, a zoknicsizmávalJ. .

Ruha: Enemy in the Wardrobe / Kiegészítők: Enemy in the Wardrobe / Kardigán: INQ /

Köszönöm, hogy velem tartottatok a hèten ezen az izgalmas stílus-utazàson, èn nagyon èlveztem, remèlem, Ti is.

Képek: Máth Szilvi

Helyszín: Sophie Brasserie