Karácsonyi ajándéktippünk: Janka Arnoczy design határidőnaplók

2017. december 10.
Ismerd meg a jövő év legelegánsabb és egyben leghasznosabb kiegészítőjét, a különleges kézi rajzokkal díszített Janka Arnoczy design határidőnaplókat! A mintavilága jellemzően nőies, finom színekből és formákból építkezik, néha kissé bohém kontrasztokkal, így tökéletes ajándék válhat belőle!

Nemrég fogtuk a kezünkben Janka legújabb, 2018-as határidőnaplóit, amelyet kétféle borítóval álmodott meg a tervező. Egyikük egy titokzatos botanikus kertbe repít, a másik pedig egy csillagos éjszakára emlékeztet. Ezek a szépséges +minták többféle árnyalatban (pasztell kék, rózsaszín, bézs, korall és halvány szürke) elérhetőek, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legközelebb állót.

A borítók letisztultsága a naplók belsejében is visszaköszön. A heti összesítőkben jelölni lehet az elvégzett teendőket. Így könnyebb áttekinteni, milyen intézni valók várnak egy adott héten. Minden héthez külön “heti tennivalók” és jegyzet oldal tartozik, hogy könnyen átláthatóvá váljanak a teendők és bőven akad hely jegyzetelni. Ezenkívül minden egyes hónaphoz külön összesítő is tartozik, ahol helyet kapnak a legfontosabb teendők, és célok. A napló végén pedig névnapi összesítővel kedveskedik nekünk a tervező, hiszen az ember tényleg nem tarthat fejben mindent. Mi imádtuk, nyugodt szívvel ajánljuk nektek saját használatra, vagy egy dizájnos és hasznos ajándéknak szeretteiteknek. A határidőnaplókat a tervező webshopjából a jankaarnoczy.com oldalon rendelhetitek meg.

Fotó: Oláh Attila

Még több fotót a galériában:

7 fotó megtekintése