A Zara környezetvédelmi kampányában szerepel a brit csodagyerek-trió

2017. december 21.
Új dallal jelentkezik az angol szupergyerek-trió, a Honey Hahs. Forever című szerzeményük egy bájos, karácsonyi hangulatot árasztó videoklip kíséretében jelent meg, a kisfilmet első párizsi fellépésük idején ők maguk forgatták le az ünnepi forgatagban.
„A Forevert apukánk ihlette, aki elkezdett aggódni amiatt, hogy közeledik a világvége – mesélik a lányok. – Rengeteg élelmiszert vásárolt, hátha többé nem lesz esélyünk boltban vásárolni. Irdatlan mennyiségű zabot, rizst és mazsolát raktározott el. A dolog visszafelé sült el, nem tudtunk elég gyorsan enni a készleteket, ezért rendkívül elszaporodtak nálunk az egerek. Anyát a szívroham kerülgette, de legalább lett két kiscicánk az egerek vadászatára.”

A Honey Hahs egyébként három dél-londoni nővér triója, és ami igazán megdöbbentő bennük, az az, hogy átlagéletkoruk mindössze 11 és fél év. Szerzeményeikben határtalanul őszinte gyermek szemükön keresztül reflektálnak a világ dolgaira. Eddig olyan előadók zárták szívükbe őket és működtek közre velük, mint például Goat Girl, Fat White Family, Insecure Men, Shame és a Micachu and The Moonlandingz. Rowan a csapat gitárosa és zongoristája, Robin játszik basszusgitáron, Sylve dobol és valamennyien énekelnek. Debütáló albumuk következő évben várható, a Rough Trade Records gondozásában.

A Zara spanyol világmárkája felkérte a banda ifjú dobosát Sylvie-t, hogy szerepeljen fenntarthatósággal és környezetvédelemmel kapcsolatos kampányukban. A videót, melyben szintén az ő daluk csendül fel, már több, mint 250 ezren nézték meg. Pillants bele te is ITT, s nézd meg az egész kampány anyagát ITT!