Újhullámos ünnepi sminktippek

2017. december 21.
A divatban az egyik legcsodásabb dolog, hogy folyamatos változásával a megújulás lehetőségét kínálja nekünk. – vallja Páll Adrienn, a New School of Makeup vezető oktatója.

Az elmúlt években a képzőművészet és annak szabadsága erőteljesen jelen van a sminkek világában is. A klasszikus vonalvezetésű alkalmi sminkek mellett teret kaptak a rendhagyó felépítésű és díszítésű dizájnok is. Ami régebben még extrémitásnak számított, az most popularitása miatt megbotránkoztatás nélkül alkalmazható.  Egyetlen szabályt érdemes követni, bármivel is kísérletezünk: a smink mindig emelje ki a szépségünket.

Íme egy pár ötlet, amivel feldobhatjuk az alkalmi sminkünket:

modell: Koma Tímea, smink: Páll Adrienn, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

A tusvonal szerelmeseinek az egyik legvagányabb megoldást a csillámporos kiemelés nyújthatja. Húzz feketével egy klasszikus Marilyn tusvonalat, majd egy vékony, pontban végződő ecset fejét műszempilla ragasztóba mártsd be, majd vegyél fel vele arany csillámport! A szempillatöveket a fekete vonal teljes vastagságában töltsd fel csillámmal, úgy, hogy aranyban pompázzon. A tusvonal szárnyai viszont maradjanak feketék. Ettől a szemeid extra ragyogást fognak produkálni.

modell: Edina – Face Model Management, smink: Katz Nikolett – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

A vonalas szerkezetű sminkek kedvelőinek, modern megoldást jelent a színes, vastag tusvonal. Az egyik legmenőbb árnyalat idén a királykék, melyet ombre verzióban a legkülönlegesebb alkalmazni. Fekete szemkihúzóval alakítsd ki a kívánt dizájnt, majd száradás előtt kék szemhéjfestéket, vagy pigmentet vigyél fel a vonalra belül élénkebben, majd kifelé haladva, elsötétedve.

modell: Kiss Alexandra, smink: Stefán Ági – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

A fekete tusvonal kedvelőinek, újszerű megoldást jelenthet az ezüst glitteres kiegészítés. A hosszabb szárnyakkal rendelkező matt tusvonal alapjáraton gyönyörűen kiemeli a szemeket. A különleges hatás eléréséhez, az alsó szempillatőhöz ragassz műszempilla ragasztóval ezüst csillámport a tusvonal szélességében. Ettől egy nagyon egzotikus vizes ragyogása lesz a tekintetednek.